Voor u aan de slag gaat met OEE, zou u de volgende vragen moeten stellen: wat is uw doel? Welke problemen wilt u oplossen?

Elk bedrijf is anders. Elke machine in dat bedrijf is anders. Afhankelijk van uw specifieke situatie, zal uw team alleen dat vinden waarvan u bereid bent ernaar op zoek te gaan. De kracht van OEE software wordt niet bepaald door de data die u verzamelt. Het gaat er om hoe deze data worden gebruikt.

Eerste stappen

Krachtige analyses beginnen met krachtige definities en configuraties. Hoe beter u vooraf de gegevens definieert die moeten worden verzameld, hoe beter de potentiële kwaliteit van de verzamelde gegevens om later de juiste analyses van de verliezen te kunnen maken. Wij geloven niet in eindeloze hoeveelheden data. Bij FullFact willen we minimale data verzamelen. Maar: de data die we wél verzamelen, moet het mogelijk maken om de verliezen beter in kaart te brengen. Dit is een voorwaarde om te ontdekken wat het potentieel voor verbetering is!

Totale vrijheid van configuratie

Doel was en is nog steeds om ELK verlies op ELKE machine in kaart te brengen. Dit vraagt om flexibiliteit waar het gaat om de definitie van verliezen registreren. De FullFact OEE Toolkit Suite geeft absolute vrijheid van configuratie, ondersteunt de OEE Industry Standard en zorgt voor standaardisatie tussenmachines, afdelingen en fabrieken.

Recent Posts

Nieuwe partner TSS Cross Media Group

Nieuwe partner TSS Cross Media Group

FullFact Solutions, een toonaangevende leverancier van OEE (Overall Equipment Effectiveness) en productiviteitsbewakingsoplossingen, en TSS, een toonaangevend bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van digitale visuele communicatieoplossingen, hebben hun...

Lees meer
Wat is de ideale OEE score?

Wat is de ideale OEE score?

Is het beter om de fabriek onder een bepaald percentage te sluiten? Nee, natuurlijk niet! Of nou ja, misschien zou dat in sommige gevallen beter zijn... Maar serieus: er bestaat niet zoiets als 'een OEE-getal' omdat het op duizend verschillende manieren kan worden...

Lees meer