Voor u aan de slag gaat met OEE, zou u de volgende vragen moeten stellen: wat is uw doel? Welke problemen wilt u oplossen?

Elk bedrijf is anders. Elke machine in dat bedrijf is anders. Afhankelijk van uw specifieke situatie, zal uw team alleen dat vinden waarvan u bereid bent ernaar op zoek te gaan. De kracht van OEE software wordt niet bepaald door de data die u verzamelt. Het gaat er om hoe deze data worden gebruikt.

Eerste stappen

Krachtige analyses beginnen met krachtige definities en configuraties. Hoe beter u vooraf de gegevens definieert die moeten worden verzameld, hoe beter de potentiële kwaliteit van de verzamelde gegevens om later de juiste analyses van de verliezen te kunnen maken. Wij geloven niet in eindeloze hoeveelheden data. Bij FullFact willen we minimale data verzamelen. Maar: de data die we wél verzamelen, moet het mogelijk maken om de verliezen beter in kaart te brengen. Dit is een voorwaarde om te ontdekken wat het potentieel voor verbetering is!

Totale vrijheid van configuratie

Doel was en is nog steeds om ELK verlies op ELKE machine in kaart te brengen. Dit vraagt om flexibiliteit waar het gaat om de definitie van verliezen registreren. De FullFact OEE Toolkit Suite geeft absolute vrijheid van configuratie, ondersteunt de OEE Industry Standard en zorgt voor standaardisatie tussenmachines, afdelingen en fabrieken.

Recent Posts

Automate Partner and FullFact Partnerschap

Automate Partner and FullFact Partnerschap

FullFact Solutions en Automate Partner, een Deen Deens automatiseringsbedrijf dat gespecialiseerd is in robot, visie, data-acquisitie en productiviteitsverbetering, hebben een partnerschap aangekondigd dat de internationale groei van FullFact voor de Deense markt...

Lees meer
OEE Toolkit en de ochtend kick-off

OEE Toolkit en de ochtend kick-off

OEE Toolkit zet onderbuikgevoel om in procesdenken: “Door OEE Toolkit te gebruiken, werd het eenvoudiger om te detecteren waar de mogelijkheden voor productiviteitsverbetering zaten”, zegt Han van Aanholt, Plant Manager, en Ruud van Tour, Technisch Manager, beiden...

Lees meer