Customer case Motip Dupli

Motip Dupli legt uit waarom ze voor de OEE Toolkit hebben gekozen.

“Capaciteitsverhoging met behulp van de OEE Toolkit”

Met de OEE Toolkit kan Motip Dupli inzoomen op de redenen voor stilstand.

Plant Manager in Wolvega Peter Saffrie: ‘We zien nu waar de verliezen zitten en waar verbeteringen mogelijk zijn. Zowel het management als de operators hebben nu inzicht in wat er speelt.’

Over Motip Dupli

Motip Dupli en FullFact werken samen sinds 2011.

MOTIP DUPLI Group ontwikkelt, produceert en verkoopt een groot assortiment spuitbussen voor de automotive, de doe-het-zelf en de industriële markt. Dit assortiment varieert van hoogwaardige professionele (auto) lakken tot meer technische producten, zoals remreinigers en siliconensprays.

 

Lees over hun ervaring met OEE

Dit is slechts een klein deel van wat deze klant met ons heeft gedeeld.
We kunnen u het volledige OEE-verhaal sturen met meer diepgaande informatie over hun ervaringen met OEE en OEE Toolkit.

Motip Dupli Case aanvraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Het laatste nieuws over Overall Equipment Effectiveness

FullFact wordt een DECIDE4ACTION bedrijf

Wij zijn zeer verheugd te kunnen aankondigen dat FullFact de krachten heeft gebundeld met DECIDE4ACTION! DECIDE4ACTION, een toonaangevend bedrijf op het gebied van productiesoftware, kondigt de volledige overname aan van FullFact Solutions, het bedrijf voor overall...

Lees meer

Is een hoger OEE percentage beter?

Dat hangt af van de doelstellingen van uw bedrijf. Wilt u dat de machines betrouwbaarder zijn? De kwaliteit constanter? Kleinere batches produceren? Sneller draaien, of juist wat langzamer maar stabieler? Het OEE percentage kan helpen om te bepalen welke verbeteringen nodig zijn om aan uw bedrijfsdoeltellingen te halen.

Lees meer

OEE data collectie: Welke gegevens moet u verzamelen voor OEE?

Alvorens OEE te meten, moet worden besloten wat precies zal worden gemeten. De basis is het vinden van verliezen op het gebied van beschikbaarheid, prestatie en kwaliteit. De gegevens die zullen worden geregistreerd, verschillen van apparaat tot apparaat. Het doel is echter om alle verliezen te vinden, omdat deze moeten worden opgelost.

Lees meer