Customer case Wienerberger

Wienerberger vertelt waarom zij kozen voor OEE Toolkit

“ONZE​ OEE KICK-OFF IS HET BELANGRIJKSTE MOMENT VAN DE DAG”

OEE Toolkit zet buikgevoel om in procesgericht denken

“Door OEE Toolkit te gebruiken, werd het veel gemakkelijker om te detecteren waar we verbeterslagen konden maken”, zegt Han van Aanholt, Plant Manager en Ruud van Tour, Technisch Manager bij Wienerberger. De ontdekking van OEE door een van de grootste dakpanproductielocaties van Nederland.

Over Wienerberger

Wienerberger en FullFact werken samen sinds 2003.

Wienerberger is marktleider op het gebied van keramische bouw- en bestratingsmaterialen. Ze opereren wereldwijd, van Bulgarije tot Rusland en Zwitserland. De dakpannen worden geproduceerd in Tegelen en Deest. Het productieproces is volledig geautomatiseerd. Een pers slaat de vorm van een dakpan uit klei, waarna het in droogkamers wordt gedroogd en desgewenst van een kleur (engobe of glazuur) wordt voorzien. Vervolgens wordt de tegel gebakken in een oven. In Nederland zijn er drie fabrieken die dakpannen produceren. Wekelijks verlaten meer dan 1 miljoen dakpannen en bijbehorende producten de fabriek.

 

Lees over hun ervaring met OEE

Dit is slechts een klein deel van wat deze klant met ons heeft gedeeld.
We kunnen u het volledige OEE-verhaal sturen met meer diepgaande informatie over hun ervaringen met OEE en OEE Toolkit.

Wienerberger Case aanvraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Het laatste nieuws over Overall Equipment Effectiveness

Automate Partner en FullFact Partnerschap

FullFact Solutions en Automate Partner, een Deen Deens automatiseringsbedrijf dat gespecialiseerd is in robot, visie, data-acquisitie en productiviteitsverbetering, hebben een partnerschap aangekondigd dat de internationale groei van FullFact voor de Deense markt...

Lees meer