FullFact is lid geworden van de European Co-Packers Association (ECPA). De ECPA en haar leden vertegenwoordigen de professionele verpakkingsindustrie in Europa en biedt merkeigenaren, fabrikanten en retailers die het verpakken van producten willen uitbesteden, alle daarvoor benodigde faciliteiten.

FullFact presenteerde tijdens de jaarlijkse ECPA-conferentie in Eindhoven op 23 mei, hun visie op OEE en productiviteitsverbetering. Deze werd door de ECPA-leden goed ontvangen, omdat de OEE-oplossingen en -services van FullFact de productiviteit van de co-packers direct helpen vergroten. Daarnaast was het heel interessant om met de leden best practices te delen.

Recent Posts

Is een hoger OEE percentage beter?

Is een hoger OEE percentage beter?

Dat hangt af van de doelstellingen van uw bedrijf. Wilt u dat de machines betrouwbaarder zijn? De kwaliteit constanter? Kleinere batches produceren? Sneller draaien, of juist wat langzamer maar stabieler? Het OEE percentage kan helpen om te bepalen welke verbeteringen nodig zijn om aan uw bedrijfsdoeltellingen te halen.

Lees meer
OEE data collectie: Welke gegevens moet u verzamelen voor OEE?

OEE data collectie: Welke gegevens moet u verzamelen voor OEE?

Alvorens OEE te meten, moet worden besloten wat precies zal worden gemeten. De basis is het vinden van verliezen op het gebied van beschikbaarheid, prestatie en kwaliteit. De gegevens die zullen worden geregistreerd, verschillen van apparaat tot apparaat. Het doel is echter om alle verliezen te vinden, omdat deze moeten worden opgelost.

Lees meer