FullFact Solutions en Automate Partner, een Deen Deens automatiseringsbedrijf dat gespecialiseerd is in robot, visie, data-acquisitie en productiviteitsverbetering, hebben een partnerschap aangekondigd dat de internationale groei van FullFact voor de Deense markt ondersteunt.

Automate Partner is een turnkey automatiseringsbedrijf dat klanten helpt bij het verkrijgen van productie- en kwaliteitsuitvoer met behulp van standaard automatiseringscomponenten zoals robots, vision-systemen en gegevensverzamelsystemen, en deze samenvoegt om aan de behoeften van de klant te voldoen. Automate Partner durft de vragen te stellen die de meeste leveranciers niet stellen, om ervoor te zorgen dat hun klanten zich zeker voelen en er niet aan twijfelen dat ze de juiste beslissingen nemen om hun productiviteit en kwaliteit te verbeteren.

“De samenwerking met FullFact bestrijkt het volledige spectrum van het implementatieproces van de klant om met succes duurzame verbeteringen door te voeren. De OEE-software van FullFact past hier perfect in”, aldus Lenni Ravn, eigenaar en Managing Director van Automate Partner.

“Automate Partner voegt grote waarde toe aan onze Deense klanten en ondersteunt onze groeiambitie”, zegt Max Marinissen, Managing Director van FullFact Solutions BV.

 

Lees meer over onze waardevolle OEE Toolkit partners

Wij geloven sterk in samenwerking met de besten van de wereld om onze klanten de best mogelijke OEE te bezorgen. Het verbinden van mensen en technologie geldt ook hier. Lees meer »

 

Request an OEE Toolkit Demo

Vraag een OEE Toolkit Demo aan

 

Recent Posts

Is een hoger OEE percentage beter?

Is een hoger OEE percentage beter?

Dat hangt af van de doelstellingen van uw bedrijf. Wilt u dat de machines betrouwbaarder zijn? De kwaliteit constanter? Kleinere batches produceren? Sneller draaien, of juist wat langzamer maar stabieler? Het OEE percentage kan helpen om te bepalen welke verbeteringen nodig zijn om aan uw bedrijfsdoeltellingen te halen.

Lees meer
OEE data collectie: Welke gegevens moet u verzamelen voor OEE?

OEE data collectie: Welke gegevens moet u verzamelen voor OEE?

Alvorens OEE te meten, moet worden besloten wat precies zal worden gemeten. De basis is het vinden van verliezen op het gebied van beschikbaarheid, prestatie en kwaliteit. De gegevens die zullen worden geregistreerd, verschillen van apparaat tot apparaat. Het doel is echter om alle verliezen te vinden, omdat deze moeten worden opgelost.

Lees meer