and technology to improve productivity","potentialAction":[{"@type":"SearchAction","target":{"@type":"EntryPoint","urlTemplate":"https://fullfact.nl/?s={search_term_string}"},"query-input":"required name=search_term_string"}],"inLanguage":"nl"},{"@type":"ImageObject","@id":"https://fullfact.nl/nieuws/continu-verbeteren-kan-nog-beter-met-voluyt-fullfact/#primaryimage","inLanguage":"nl","url":"https://fullfact.nl/wp-content/uploads/2021/02/continuous-improvement-improved-partnership-voluyt-fullfact.png","contentUrl":"https://fullfact.nl/wp-content/uploads/2021/02/continuous-improvement-improved-partnership-voluyt-fullfact.png","width":1200,"height":750,"caption":"Parnership Voluyt FullFact"},{"@type":"WebPage","@id":"https://fullfact.nl/nieuws/continu-verbeteren-kan-nog-beter-met-voluyt-fullfact/#webpage","url":"https://fullfact.nl/nieuws/continu-verbeteren-kan-nog-beter-met-voluyt-fullfact/","name":"Continu verbeteren kan nog beter - met Voluyt & FullFact • FullFact Solutions","isPartOf":{"@id":"https://fullfact.nl/#website"},"primaryImageOfPage":{"@id":"https://fullfact.nl/nieuws/continu-verbeteren-kan-nog-beter-met-voluyt-fullfact/#primaryimage"},"datePublished":"2021-02-23T13:29:52+00:00","dateModified":"2021-05-06T10:27:35+00:00","author":{"@id":"https://fullfact.nl/#/schema/person/9d44ee07ca5af755fc175c8f5afa3c9a"},"breadcrumb":{"@id":"https://fullfact.nl/nieuws/continu-verbeteren-kan-nog-beter-met-voluyt-fullfact/#breadcrumb"},"inLanguage":"nl","potentialAction":[{"@type":"ReadAction","target":["https://fullfact.nl/nieuws/continu-verbeteren-kan-nog-beter-met-voluyt-fullfact/"]}]},{"@type":"BreadcrumbList","@id":"https://fullfact.nl/nieuws/continu-verbeteren-kan-nog-beter-met-voluyt-fullfact/#breadcrumb","itemListElement":[{"@type":"ListItem","position":1,"name":"Home","item":"https://fullfact.nl/"},{"@type":"ListItem","position":2,"name":"Continu verbeteren kan nog beter – met Voluyt & FullFact"}]},{"@type":"Person","@id":"https://fullfact.nl/#/schema/person/9d44ee07ca5af755fc175c8f5afa3c9a","name":"Rose Helweg","image":{"@type":"ImageObject","@id":"https://fullfact.nl/#personlogo","inLanguage":"nl","url":"https://secure.gravatar.com/avatar/82885dc1d6918471bfcb14ca41b6381d?s=96&d=mm&r=g","contentUrl":"https://secure.gravatar.com/avatar/82885dc1d6918471bfcb14ca41b6381d?s=96&d=mm&r=g","caption":"Rose Helweg"},"sameAs":["https://www.fullfact.com"],"url":"https://fullfact.nl/author/roosfullfact/"}]}

FullFact Solutions en Voluyt, specialist in Lean implementaties en continu verbeteren, zijn partners geworden, waarbij beide bedrijven elkaars diensten integreren en een versterkte propositie gaan aanbieden.

Continu verbeteren kan nog beter

FullFact’s OEE software en Voluyt’s  Zelfverbeteren® blijken zeer complementair. De data en knelpunten die zichtbaar worden door de OEE Toolkit worden door Zelfverbeteren® effectief en efficiënt omgezet in oplossingen die worden geïmplementeerd op de werkvloer.

Slimme software structuren, intelligente methodieken, coaching en ondersteuning borgt een succesvolle en plezierige verbetercultuur.

“Met dit partnership kunnen wij onze klanten een breder en totaalpakket aanbieden voor een bedrijfsbrede implementatie van continue verbeter trajecten met concrete resultaten”, aldus Max Marinissen, Managing Director FullFact Solutions BV.

“Voluyt heeft de ambitie om samen met goede software partners bedrijven optimaal te laten presteren. Op het gebied van OEE software is Fullfact dé partij om mee samen te werken”, aldus Pascal Luyten, Algemeen Directeur Voluyt BV.

Over Voluyt B.V.

Voluyt is een adviesbureau gevestigd in Amsterdam, gespecialiseerd in Lean implementaties en continu verbeteren in kleine en middelgrote ondernemingen, resulterend in bedrijfsbrede verbetering van verkoop, operations en financiën.

Voluyt heeft Zelfverbeteren® ontwikkeld, een verbeteringsprogramma dat teamleiders en operators in staat stelt om zelf operationele verbeteringen te realiseren, waardoor een succesvolle en plezierige continue verbetercultuur wordt gewaarborgd.

Continu verbeteren met Zelfverbeteren®

Zelfverbeteren® stelt teamleiders en senior operators in staat zelfstandig verbeteringen door te voeren – effectief en efficiënt – én op een leuke manier. De continu verbeteren methode van Zelfverbeteren® laat operationele professionals zelf verspilling elimineren en verbeteringen realiseren in de eigen praktijk. Deelnemers leren de verbetermethode door deze direct zelf toe te passen op de werkvloer. Zelfverbeteren® is een doe-programma.

De belangrijkste elementen van Zelfverbeteren® zijn:

  • Structuur – Stap-voor-stap professionele en efficiënte verbeterkwaliteiten bij de deelnemers ontwikkelen.
  • Methode – Beproefde, praktische methode (DMAGIC®) om resultaatverbeteringen te realiseren.
  • Ondersteuning – Optimale ondersteuning wordt geboden, online en onsite, om deelnemers met plezier succesvol te maken.

 

DMAGIC®-methode

Meer over continu verbeteren met Zelfverbeteren® en Voluyt?

Meer informatie vind u op de websites van Zelfverbeteren® en Voluyt. Wilt u weten hoe Zelfverbeteren® praktisch combineert met de OEE Toolkit, bekijke dan het webinar Continu Verbeteren en Operational Excellence met de OEE Toolkit en Zelfverbeteren®

 

 

Recent Posts

FullFact wordt een DECIDE4ACTION bedrijf

FullFact wordt een DECIDE4ACTION bedrijf

Wij zijn zeer verheugd te kunnen aankondigen dat FullFact de krachten heeft gebundeld met DECIDE4ACTION! DECIDE4ACTION, een toonaangevend bedrijf op het gebied van productiesoftware, kondigt de volledige overname aan van FullFact Solutions, het bedrijf voor overall...

Lees meer
Is een hoger OEE percentage beter?

Is een hoger OEE percentage beter?

Dat hangt af van de doelstellingen van uw bedrijf. Wilt u dat de machines betrouwbaarder zijn? De kwaliteit constanter? Kleinere batches produceren? Sneller draaien, of juist wat langzamer maar stabieler? Het OEE percentage kan helpen om te bepalen welke verbeteringen nodig zijn om aan uw bedrijfsdoeltellingen te halen.

Lees meer