FullFact Solutions en Voluyt, specialist in Lean implementaties en continu verbeteren, zijn partners geworden, waarbij beide bedrijven elkaars diensten integreren en een versterkte propositie gaan aanbieden.

Continu verbeteren kan nog beter

FullFact’s OEE software en Voluyt’s  Zelfverbeteren® blijken zeer complementair. De data en knelpunten die zichtbaar worden door de OEE Toolkit worden door Zelfverbeteren® effectief en efficiënt omgezet in oplossingen die worden geïmplementeerd op de werkvloer.

Slimme software structuren, intelligente methodieken, coaching en ondersteuning borgt een succesvolle en plezierige verbetercultuur.

“Met dit partnership kunnen wij onze klanten een breder en totaalpakket aanbieden voor een bedrijfsbrede implementatie van continue verbeter trajecten met concrete resultaten”, aldus Max Marinissen, Managing Director FullFact Solutions BV.

“Voluyt heeft de ambitie om samen met goede software partners bedrijven optimaal te laten presteren. Op het gebied van OEE software is Fullfact dé partij om mee samen te werken”, aldus Pascal Luyten, Algemeen Directeur Voluyt BV.

Over Voluyt B.V.

Voluyt is een adviesbureau gevestigd in Amsterdam, gespecialiseerd in Lean implementaties en continu verbeteren in kleine en middelgrote ondernemingen, resulterend in bedrijfsbrede verbetering van verkoop, operations en financiën.

Voluyt heeft Zelfverbeteren® ontwikkeld, een verbeteringsprogramma dat teamleiders en operators in staat stelt om zelf operationele verbeteringen te realiseren, waardoor een succesvolle en plezierige continue verbetercultuur wordt gewaarborgd.

Continu verbeteren met Zelfverbeteren®

Zelfverbeteren® stelt teamleiders en senior operators in staat zelfstandig verbeteringen door te voeren – effectief en efficiënt – én op een leuke manier. De continu verbeteren methode van Zelfverbeteren® laat operationele professionals zelf verspilling elimineren en verbeteringen realiseren in de eigen praktijk. Deelnemers leren de verbetermethode door deze direct zelf toe te passen op de werkvloer. Zelfverbeteren® is een doe-programma.

De belangrijkste elementen van Zelfverbeteren® zijn:

  • Structuur – Stap-voor-stap professionele en efficiënte verbeterkwaliteiten bij de deelnemers ontwikkelen.
  • Methode – Beproefde, praktische methode (DMAGIC®) om resultaatverbeteringen te realiseren.
  • Ondersteuning – Optimale ondersteuning wordt geboden, online en onsite, om deelnemers met plezier succesvol te maken.

 

DMAGIC®-methode

Meer over continu verbeteren met Zelfverbeteren® en Voluyt?

Meer informatie vind u op de websites van Zelfverbeteren® en Voluyt. Wilt u weten hoe Zelfverbeteren® praktisch combineert met de OEE Toolkit, bekijke dan het webinar Continu Verbeteren en Operational Excellence met de OEE Toolkit en Zelfverbeteren®

 

 

Recent Posts

FullFact’s Customer Care Programma

FullFact’s Customer Care Programma

Omdat we om onze klanten geven, continu Wij bij FullFact, hebben geluk met onze OEE Toolkit klanten. De bedrijven die OEE Toolkit gebruiken zijn belangrijk voor ons, en of ze nu groot of klein zijn, een eenmanszaak of een groot concern met meerdere vestigingen, ze...

Lees meer
3 OEE trends in productie-omgevingen

3 OEE trends in productie-omgevingen

Hoe heeft Industrie 4.0 de gewekte grote verwachtingen waargemaakt? En bevindt u zich nog midden in Industrie 3.0, de Industrie 4.0-revolutie, of is Industrie 5.0 al uw realiteit? We beleven interessante tijden en de mogelijkheid voor fabrikanten om gebruik te maken...

Lees meer