Met optie tot volledige overname

Greenville, SC, Unites States, and Eindhoven, Netherlands

DECIDE4ACTION™, een toonaangevend bedrijf op het gebied van productiesoftware, kondigt aan dat het een minderheidsbelang heeft verworven in FullFact Solutions, een toonaangevend bedrijf op het gebied van OEE-software (Overall Equipment Effectiveness). Dit volgt op de eerdere aankondiging van de samenwerkingsovereenkomst die in november 2020 werd ondertekend. De overeenkomst bevat ook bepalingen voor DECIDE4ACTION om een volledige overname van FullFact Solutions te voltooien. Door deze overname zal de volledige productlijn van DECIDE4ACTION beschikbaar zijn voor klanten van FullFact Solutions.

Richard Bergeron, CEO van DECIDE4ACTION zegt: “Deze samenwerking is strategisch voor beide bedrijven omdat PRODUCTION4ACTION een natuurlijke evolutie is voor de OEEblue en OEE Toolkit door het aanbieden van een browser-gebaseerde user-interface (UI//UX) en een OPC UA server om te communiceren met alle fabrieksapparatuur.”

Max Marinissen, Managing Director van FullFact: “Dit partnerschap zal de waarde voor ons klantenbestand vergroten: we zullen gezamenlijk een sterkere zakelijke propositie opbouwen met complementaire productiviteitsoplossingen op basis van state-of-the-art technologie en met meer software leveringsmogelijkheden (onsite, cloud en SaaS). Met de softwareontwikkelingscapaciteit van DECIDE4ACTION kunnen we de levering van nieuwe oplossingen versnellen. Beide bedrijven richten zich op vergelijkbare markten waardoor we onze kennis kunnen bundelen, onze (inter)nationale aanwezigheid verder kunnen uitbouwen en de wereldwijde accountondersteuning kunnen verbeteren.”

 

DECIDE4ACTION: productiesoftware voor besluitvorming

De producten van het productiesoftwarebedrijf DECIDE4ACTION hebben een indrukwekkende lijst met functies, een moderne gebruikers interface, en het belangrijkste: hun software voor het beheer van bedrijfsprocessen raakt de kern van het probleem: het is een oplossing voor het vereenvoudigen en automatiseren van de besluitvorming met als doel de bedrijfsprocessen te stroomlijnen. De productiebewakingsoplossing PRODUCTION4ACTION legt real-time gegevens vast over alle productieactiviteiten om de productiviteit te verhogen, de kwaliteit en de prestaties te verbeteren en de uitvaltijd en omsteltijden te verkorten.

 

FullFact: OEE software voor productiviteitsverbetering

FullFact Solutions ontwikkelt de OEEblue en OEE Toolkit software. Deze OEE software maakt het mogelijk om de effectiviteit van de machine te analyseren binnen discrete, batch en continue productieprocessen. OEE Toolkit software is ontwikkeld door een adviesbureau voor continu verbeteren in 1995. FullFact Solutions is in 2004 opgericht om zich te richten op de verdere groei en ontwikkeling van de OEE Toolkit. De OEE Toolkit is intuïtief, eenvoudig in te richten en eenvoudig te koppelen met andere bedrijfssoftware.

 

Over DECIDE4ACTION

DECIDE4ACTIONis een software-uitgever en hardwareleverancier met producten als PRODUCTION4ACTION, LAB4ACTION, QUALITY4ACTION, and COMPLIANCE4ACTION. Het doel van deze producten is om het plezier op de werkplek terug te brengen met software die begrijpt hoe mensen met elkaar omgaan. Lees meer over DECIDE4ACTION. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Greenville, South Carolina met een development-tak in Québec City, Canada. DECIDE4ACTION heeft ook een minderheidsbelang in CARTESIAM.AI uit Toulon, Frankrijk.

 

Over FullFact

FullFact Solutions B.V. is een in Europa gevestigd (Eindhoven, Nederland) softwarebedrijf en levert Overall Equipment Effectiveness (OEE) software aan de productie-industrie om de productieverliezen te verminderen en de productiviteit te verhogen. Deze software, de OEE Toolkit, helpt bij het continu verbeteren van de machine effectiviteit en productiviteit door het vinden en visualiseren van verborgen verliezen in productielijnen. OEE Toolkit wordt wereldwijd gebruikt op meer dan 5.000 productielijnen in de Voeding & Drank, Industrie, Pharma en Chemische industrieën. Lees meer over FullFact.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie

 

Recent Posts

FullFact wordt een DECIDE4ACTION bedrijf

FullFact wordt een DECIDE4ACTION bedrijf

Wij zijn zeer verheugd te kunnen aankondigen dat FullFact de krachten heeft gebundeld met DECIDE4ACTION! DECIDE4ACTION, een toonaangevend bedrijf op het gebied van productiesoftware, kondigt de volledige overname aan van FullFact Solutions, het bedrijf voor overall...

Lees meer
Is een hoger OEE percentage beter?

Is een hoger OEE percentage beter?

Dat hangt af van de doelstellingen van uw bedrijf. Wilt u dat de machines betrouwbaarder zijn? De kwaliteit constanter? Kleinere batches produceren? Sneller draaien, of juist wat langzamer maar stabieler? Het OEE percentage kan helpen om te bepalen welke verbeteringen nodig zijn om aan uw bedrijfsdoeltellingen te halen.

Lees meer