FullFact Solutions, marktleider in OEE software en services, en DataLyzer International, marktleider in SPC oplossingen en services, hebben vandaag hun samenwerking aangekondigd die de OEE en SPC processen voor productiebedrijven stroomlijnen en integreren.

De integratie van FullFact’s OEE Toolkit en DataLyzer’s SPC software leidt tot een robuuste, enkele, fabrieksbrede interface voor de operator en een dashboard en rapportage-oplossing.

In de productiebranche is operational excellence noodzakelijk, met maximale kwaliteit en efficiëntie, terwijl organisaties tegelijkertijd moeten voldoen aan wettelijke, veiligheids- en milieueisen. De gecombineerde OEE- en SPC-oplossing van de twee toonaangevende leveranciers helpt fabrikanten om aan deze vereisten te voldoen.

“Het is een grote stap voorwaarts nu DataLyzer’s Spectrum SPC software is geïntegreerd met FullFact’s OEE Toolkit” aldus Max Marinissen, Managing Director van FullFact Solutions, “SPC is onderdeel van ons Connected Factory concept, waarbij OEE software de kern is van productie-informatie.”

“Deze samenwerking levert een unieke oplossing op waar klanten wereldwijd van kunnen profiteren,” zegt Marc Schaeffers, Managing Director van DataLyzer International.

Recent Posts

Is een hoger OEE percentage beter?

Is een hoger OEE percentage beter?

Dat hangt af van de doelstellingen van uw bedrijf. Wilt u dat de machines betrouwbaarder zijn? De kwaliteit constanter? Kleinere batches produceren? Sneller draaien, of juist wat langzamer maar stabieler? Het OEE percentage kan helpen om te bepalen welke verbeteringen nodig zijn om aan uw bedrijfsdoeltellingen te halen.

Lees meer
OEE data collectie: Welke gegevens moet u verzamelen voor OEE?

OEE data collectie: Welke gegevens moet u verzamelen voor OEE?

Alvorens OEE te meten, moet worden besloten wat precies zal worden gemeten. De basis is het vinden van verliezen op het gebied van beschikbaarheid, prestatie en kwaliteit. De gegevens die zullen worden geregistreerd, verschillen van apparaat tot apparaat. Het doel is echter om alle verliezen te vinden, omdat deze moeten worden opgelost.

Lees meer