FullFact Solutions, marktleider in OEE software en services, en DataLyzer International, marktleider in SPC oplossingen en services, hebben vandaag hun samenwerking aangekondigd die de OEE en SPC processen voor productiebedrijven stroomlijnen en integreren.

De integratie van FullFact’s OEE Toolkit en DataLyzer’s SPC software leidt tot een robuuste, enkele, fabrieksbrede interface voor de operator en een dashboard en rapportage-oplossing.

In de productiebranche is operational excellence noodzakelijk, met maximale kwaliteit en efficiëntie, terwijl organisaties tegelijkertijd moeten voldoen aan wettelijke, veiligheids- en milieueisen. De gecombineerde OEE- en SPC-oplossing van de twee toonaangevende leveranciers helpt fabrikanten om aan deze vereisten te voldoen.

“Het is een grote stap voorwaarts nu DataLyzer’s Spectrum SPC software is geïntegreerd met FullFact’s OEE Toolkit” aldus Max Marinissen, Managing Director van FullFact Solutions, “SPC is onderdeel van ons Connected Factory concept, waarbij OEE software de kern is van productie-informatie.”

“Deze samenwerking levert een unieke oplossing op waar klanten wereldwijd van kunnen profiteren,” zegt Marc Schaeffers, Managing Director van DataLyzer International.

Recent Posts

Zo ontwikkelen we nieuwe oplossingen 👉🏻 CAB

Zo ontwikkelen we nieuwe oplossingen 👉🏻 CAB

Op 24 november hield FullFact Solutions haar jaarlijkse Customer Advisory Board meeting met een aantal belangrijke klanten, gehost door onze klant Nutricia Danone. Met een geweldige rondleiding in de nieuwe productiefaciliteit in Haps, het delen van ervaringen, het...

Lees meer
Nieuwe partner TSS Cross Media Group

Nieuwe partner TSS Cross Media Group

FullFact Solutions, een toonaangevende leverancier van OEE (Overall Equipment Effectiveness) en productiviteitsbewakingsoplossingen, en TSS, een toonaangevend bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van digitale visuele communicatieoplossingen, hebben hun...

Lees meer