FullFact Solutions, marktleider in OEE software en services, en DataLyzer International, marktleider in SPC oplossingen en services, hebben vandaag hun samenwerking aangekondigd die de OEE en SPC processen voor productiebedrijven stroomlijnen en integreren.

De integratie van FullFact’s OEE Toolkit en DataLyzer’s SPC software leidt tot een robuuste, enkele, fabrieksbrede interface voor de operator en een dashboard en rapportage-oplossing.

In de productiebranche is operational excellence noodzakelijk, met maximale kwaliteit en efficiëntie, terwijl organisaties tegelijkertijd moeten voldoen aan wettelijke, veiligheids- en milieueisen. De gecombineerde OEE- en SPC-oplossing van de twee toonaangevende leveranciers helpt fabrikanten om aan deze vereisten te voldoen.

“Het is een grote stap voorwaarts nu DataLyzer’s Spectrum SPC software is geïntegreerd met FullFact’s OEE Toolkit” aldus Max Marinissen, Managing Director van FullFact Solutions, “SPC is onderdeel van ons Connected Factory concept, waarbij OEE software de kern is van productie-informatie.”

“Deze samenwerking levert een unieke oplossing op waar klanten wereldwijd van kunnen profiteren,” zegt Marc Schaeffers, Managing Director van DataLyzer International.

Recent Posts

FullFact wordt een DECIDE4ACTION bedrijf

FullFact wordt een DECIDE4ACTION bedrijf

Wij zijn zeer verheugd te kunnen aankondigen dat FullFact de krachten heeft gebundeld met DECIDE4ACTION! DECIDE4ACTION, een toonaangevend bedrijf op het gebied van productiesoftware, kondigt de volledige overname aan van FullFact Solutions, het bedrijf voor overall...

Lees meer
Is een hoger OEE percentage beter?

Is een hoger OEE percentage beter?

Dat hangt af van de doelstellingen van uw bedrijf. Wilt u dat de machines betrouwbaarder zijn? De kwaliteit constanter? Kleinere batches produceren? Sneller draaien, of juist wat langzamer maar stabieler? Het OEE percentage kan helpen om te bepalen welke verbeteringen nodig zijn om aan uw bedrijfsdoeltellingen te halen.

Lees meer