FullFact Solutions en Sciengate Automation, een Maleise solution provider die gespecialiseerd in geautomatiseerde processen, hebben een partnerschap aangekondigd, dat de internationale uitbreiding van FullFact in de Maleisische markt ondersteunt.

Een van de belangrijkste pijlers van het Industrial4WRD-beleid is het verbeteren van de productiviteit in de industrie. Met deze samenwerking kunnen we gebruikmaken van de uitgebreide ervaring en de OEE Toolkit software van FullFact. Hiermee kunnen we onze fabrikanten helpen hun doelen te bereiken. OEE helpt fabrikanten om de capaciteit te vergroten, de kosten te verlagen en de efficiëntie van machines te verbeteren “, aldus Chilly Lee, CEO van Sciengate Automation. “Sciengate biedt nieuwe mogelijkheden voor FullFact Solutions, waarbij de markt voortdurend gericht is op waar en hoe de productiviteit kan worden verbeterd. Met hun expertise en lange aanwezigheid op de markt is Sciengate een vertrouwde partner voor onze oplossingen “, aldus Max Marinissen, managing director van FullFact Solutions.

Over Sciengate Automation (M) Sdn Bhd
Sciengate Automation is een solution provider die sterk vertegenwoordigd is in de productie-industrie. Al 28 jaar lang helpen ze fabrikanten en machinefabrikanten om zicht te krijgen op de omstandigheden op de werkvloer door het verzamelen van kritieke proces- en productie-informatie.

Recent Posts

DECIDE4ACTION verwerft minderheidsbelang in FullFact Solutions

DECIDE4ACTION verwerft minderheidsbelang in FullFact Solutions

DECIDE4ACTION™, een toonaangevend productiesoftwarebedrijf, kondigt aan dat het een minderheidsbelang heeft verworven in FullFact Solutions. Dit volgt de eerder aangekondigde samenwerkingsovereenkomst die in november 2020 werd ondertekend. De overeenkomst bevat ook bepalingen voor DECIDE4ACTION om tot een volledige overname van FullFact Solutions over te gaan.

Lees meer