FullFact Solutions en Sciengate Automation, een Maleise solution provider die gespecialiseerd in geautomatiseerde processen, hebben een partnerschap aangekondigd, dat de internationale uitbreiding van FullFact in de Maleisische markt ondersteunt.

Een van de belangrijkste pijlers van het Industrial4WRD-beleid is het verbeteren van de productiviteit in de industrie. Met deze samenwerking kunnen we gebruikmaken van de uitgebreide ervaring en de OEE Toolkit software van FullFact. Hiermee kunnen we onze fabrikanten helpen hun doelen te bereiken. OEE helpt fabrikanten om de capaciteit te vergroten, de kosten te verlagen en de efficiëntie van machines te verbeteren “, aldus Chilly Lee, CEO van Sciengate Automation. “Sciengate biedt nieuwe mogelijkheden voor FullFact Solutions, waarbij de markt voortdurend gericht is op waar en hoe de productiviteit kan worden verbeterd. Met hun expertise en lange aanwezigheid op de markt is Sciengate een vertrouwde partner voor onze oplossingen “, aldus Max Marinissen, managing director van FullFact Solutions.

Over Sciengate Automation (M) Sdn Bhd
Sciengate Automation is een solution provider die sterk vertegenwoordigd is in de productie-industrie. Al 28 jaar lang helpen ze fabrikanten en machinefabrikanten om zicht te krijgen op de omstandigheden op de werkvloer door het verzamelen van kritieke proces- en productie-informatie.

Recent Posts

Zo ontwikkelen we nieuwe oplossingen 👉🏻 CAB

Zo ontwikkelen we nieuwe oplossingen 👉🏻 CAB

Op 24 november hield FullFact Solutions haar jaarlijkse Customer Advisory Board meeting met een aantal belangrijke klanten, gehost door onze klant Nutricia Danone. Met een geweldige rondleiding in de nieuwe productiefaciliteit in Haps, het delen van ervaringen, het...

Lees meer
Nieuwe partner TSS Cross Media Group

Nieuwe partner TSS Cross Media Group

FullFact Solutions, een toonaangevende leverancier van OEE (Overall Equipment Effectiveness) en productiviteitsbewakingsoplossingen, en TSS, een toonaangevend bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van digitale visuele communicatieoplossingen, hebben hun...

Lees meer