Op 19 december 2018 werd FullFact erkens als leerbedrijf door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven. (Wij mogen stagiairs aannemen)

Als bedrijf dragen we graag bij aan de maatschappij.

We willen onze kennis delen met jonge talenten en hun een kijkje te laten nemen in het bedrijfsleven door hen een stageplek aan te bieden. Dit zorgt voor mooie interactie. Stagiairs die praktische ervaring opdoen, hebben een frisse kijk op de zaak. Samen komen we tot interessante nieuwe ideeën.

De eerste trainee start in februari bij FullFact.

Recent Posts

Is een hoger OEE percentage beter?

Is een hoger OEE percentage beter?

Dat hangt af van de doelstellingen van uw bedrijf. Wilt u dat de machines betrouwbaarder zijn? De kwaliteit constanter? Kleinere batches produceren? Sneller draaien, of juist wat langzamer maar stabieler? Het OEE percentage kan helpen om te bepalen welke verbeteringen nodig zijn om aan uw bedrijfsdoeltellingen te halen.

Lees meer
OEE data collectie: Welke gegevens moet u verzamelen voor OEE?

OEE data collectie: Welke gegevens moet u verzamelen voor OEE?

Alvorens OEE te meten, moet worden besloten wat precies zal worden gemeten. De basis is het vinden van verliezen op het gebied van beschikbaarheid, prestatie en kwaliteit. De gegevens die zullen worden geregistreerd, verschillen van apparaat tot apparaat. Het doel is echter om alle verliezen te vinden, omdat deze moeten worden opgelost.

Lees meer