FullFact Solutions, marktleider in OEE software en services, en Blom Consultancy, marktleider in Japanse productiemethodes zoals Monozukuri en TPM Continu Verbeteren trainingen en consultancy, hebben vandaag hun samenwerking aangekondigd waarmee productie-organisaties over een extreem krachtige verbetertool kunnen beschikken.

Deze samenwerking tussen FullFact’s OEE Toolkit en Blom Consultancy combineert state-of-the-art software om productieapparatuur, -methodes en -vaardigheden vast te leggen en in beeld te brengen om zo inzichten te creëren die duurzame verbetering mogelijk maken, wat zorgt voor stabielere en winstgevende productieresultaten. Dit is de basis voor een gedegen continue verbeteringsinspanning voor veel fabrieken wereldwijd.

“Met de samenwerking kunnen wij ons nu volledig richten op de technische kant van onze producten, terwijl Blom onze klanten ondersteunt op het vlak van vaardigheden en methodes, zodat zij onze producten optimaal inzetten,” aldus Max Marinissen, Managing Director van FullFact Solutions,

“Door deze samenwerking krijgt de klant de ondersteuning die hij nodig heeft. Het zit ‘m in de combinatie van de expert in OEE software en de expert in productiviteitsverbeyering,” aldus Steven Blom, Managing Partner bij Blom Consultancy.

Over FullFact
FullFact Solutions en haar oprichters zijn sinds 1995 OEE-pioniers en OEE Toolkit-experts met een kantoor in Eindhoven en internationale samenwerkingsverbanden. Meer dan 150 klanten over de hele wereld met meer dan 4.500 productielijnen in uiteenlopende industrieën hebben OEE Toolkit geïmplementeerd.

Over Blom Consultancy
Hét aandachtspunt van Blom Consultancy is Monozukuri: het ontwikkelen van lean tot flow. Monozukuri is: “het met aandacht produceren van een product of dienst”. In dit proces helpen ze je om je technische en sociale processen te ontwikkelen om betere resultaten te bereiken. Blom Consultancy is dé kenner in World Class Manufacturing, TPM en Lean. Al meer dan 25 jaar levert Blom Consultancy de best mogelijke ondersteuning en ontwikkeling voor uw organisatie.

Recent Posts

Nieuwe partner TSS Cross Media Group

Nieuwe partner TSS Cross Media Group

FullFact Solutions, een toonaangevende leverancier van OEE (Overall Equipment Effectiveness) en productiviteitsbewakingsoplossingen, en TSS, een toonaangevend bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van digitale visuele communicatieoplossingen, hebben hun...

Lees meer
Wat is de ideale OEE score?

Wat is de ideale OEE score?

Is het beter om de fabriek onder een bepaald percentage te sluiten? Nee, natuurlijk niet! Of nou ja, misschien zou dat in sommige gevallen beter zijn... Maar serieus: er bestaat niet zoiets als 'een OEE-getal' omdat het op duizend verschillende manieren kan worden...

Lees meer