Brainport Industries Campus (BIC), waar een groot aantal innovators met een focus op de productiebranche samenkomen, wordt op 1 september 2019 de nieuwe thuisbasis van FullFact Solutions. Daarmee verhuist FullFact naar “de plek van de high-tech productie-industrie”.

“Een zeer warm welkom voor FullFact, ik ben ervan overtuigd dat de kruisbestuiving op de campus kansen creëert voor de verschillende huurders.” Aldus Ferdinand Gremmen, directeur van het Koninklijke VolkerWessels bedrijf SDK Vastgoed.

“Ik geloof in het concept van de campus,” zegt Max Marinissen, managing director van FullFact, de maker van OEE software waarmee bedrijven de productiviteit van machines kunnen verbeteren. “Hier komt een groot aantal innovatieve bedrijven en programma’s samen die de focus hebben op de productie en smart industry. We verwachten dat deze vorm van samenwerking veel exposure zal bieden en zal bijdragen aan de positionering van FullFact als leverancier van innovatieve oplossingen in de maakindustrie: met het Summa college in huis kan FullFact bouwen aan de toekomst.

Over Brainport Industries Campus
De Brainport Industries Campus is gelegen nabij Eindhoven Airport, de snelweg A2/N2 en het Beatrixkanaal. Het totale gebied is 200 hectare, waarvan een derde vijf grote bedrijfsgebouwen beslaat. Grenzen tussen bedrijven verdwijnen en dat maakt nieuwe samenwerkingsmodellen mogelijk. De ambitie is om van de campus een internationale showcase te maken die de kracht van de supply chain in de regio versterkt. Brainport Industries Campus wordt ontwikkeld door SDK Vastgoed in opdracht van VOF BIC en werkt samen met de gemeente Eindhoven, Brainport Industries, de provincie Noord-Brabant en de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM).

Recent Posts

Zo ontwikkelen we nieuwe oplossingen 👉🏻 CAB

Zo ontwikkelen we nieuwe oplossingen 👉🏻 CAB

Op 24 november hield FullFact Solutions haar jaarlijkse Customer Advisory Board meeting met een aantal belangrijke klanten, gehost door onze klant Nutricia Danone. Met een geweldige rondleiding in de nieuwe productiefaciliteit in Haps, het delen van ervaringen, het...

Lees meer
Nieuwe partner TSS Cross Media Group

Nieuwe partner TSS Cross Media Group

FullFact Solutions, een toonaangevende leverancier van OEE (Overall Equipment Effectiveness) en productiviteitsbewakingsoplossingen, en TSS, een toonaangevend bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van digitale visuele communicatieoplossingen, hebben hun...

Lees meer