Brainport Industries Campus (BIC), waar een groot aantal innovators met een focus op de productiebranche samenkomen, wordt op 1 september 2019 de nieuwe thuisbasis van FullFact Solutions. Daarmee verhuist FullFact naar “de plek van de high-tech productie-industrie”.

“Een zeer warm welkom voor FullFact, ik ben ervan overtuigd dat de kruisbestuiving op de campus kansen creëert voor de verschillende huurders.” Aldus Ferdinand Gremmen, directeur van het Koninklijke VolkerWessels bedrijf SDK Vastgoed.

“Ik geloof in het concept van de campus,” zegt Max Marinissen, managing director van FullFact, de maker van OEE software waarmee bedrijven de productiviteit van machines kunnen verbeteren. “Hier komt een groot aantal innovatieve bedrijven en programma’s samen die de focus hebben op de productie en smart industry. We verwachten dat deze vorm van samenwerking veel exposure zal bieden en zal bijdragen aan de positionering van FullFact als leverancier van innovatieve oplossingen in de maakindustrie: met het Summa college in huis kan FullFact bouwen aan de toekomst.

Over Brainport Industries Campus
De Brainport Industries Campus is gelegen nabij Eindhoven Airport, de snelweg A2/N2 en het Beatrixkanaal. Het totale gebied is 200 hectare, waarvan een derde vijf grote bedrijfsgebouwen beslaat. Grenzen tussen bedrijven verdwijnen en dat maakt nieuwe samenwerkingsmodellen mogelijk. De ambitie is om van de campus een internationale showcase te maken die de kracht van de supply chain in de regio versterkt. Brainport Industries Campus wordt ontwikkeld door SDK Vastgoed in opdracht van VOF BIC en werkt samen met de gemeente Eindhoven, Brainport Industries, de provincie Noord-Brabant en de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM).

Recent Posts

Is een hoger OEE percentage beter?

Is een hoger OEE percentage beter?

Dat hangt af van de doelstellingen van uw bedrijf. Wilt u dat de machines betrouwbaarder zijn? De kwaliteit constanter? Kleinere batches produceren? Sneller draaien, of juist wat langzamer maar stabieler? Het OEE percentage kan helpen om te bepalen welke verbeteringen nodig zijn om aan uw bedrijfsdoeltellingen te halen.

Lees meer
OEE data collectie: Welke gegevens moet u verzamelen voor OEE?

OEE data collectie: Welke gegevens moet u verzamelen voor OEE?

Alvorens OEE te meten, moet worden besloten wat precies zal worden gemeten. De basis is het vinden van verliezen op het gebied van beschikbaarheid, prestatie en kwaliteit. De gegevens die zullen worden geregistreerd, verschillen van apparaat tot apparaat. Het doel is echter om alle verliezen te vinden, omdat deze moeten worden opgelost.

Lees meer