Wij zijn zeer verheugd te kunnen aankondigen dat FullFact de krachten heeft gebundeld met DECIDE4ACTION!

DECIDE4ACTION, een toonaangevend bedrijf op het gebied van productiesoftware, kondigt de volledige overname aan van FullFact Solutions, het bedrijf voor overall equipment effectiveness (OEE) software. Deze volledige overname volgt op de exclusieve samenwerking en de gedeeltelijke overname met DECIDE4ACTION.

Deze overname zal het volgende betekenen voor FullFact OEE Toolkit klanten:

Deze overname zal de waarde voor onze klanten vergroten: we zullen gezamenlijk een sterkere business propositie bouwen met complementaire productiviteitsoplossingen op state-of-the-art technologie en met meer software delivery opties (onsite, cloud en SaaS). Met de softwareontwikkelingscapaciteit van DECIDE4ACTION kunnen we de levering van nieuwe oplossingen versnellen. Beide bedrijven richten zich op vergelijkbare markten, waardoor wij onze kennis kunnen bundelen, onze (inter)nationale aanwezigheid verder kunnen uitbouwen en onze wereldwijde accountsupport kunnen verbeteren.

De keuze om ons aan te sluiten bij DECIDE4ACTION is een beslissing die voortkomt uit het jarenlang opbouwen van relaties en het volgen van elkaars trajecten. De voorbije jaren hebben we elkaar zien groeien en complementaire sterktes zien ontwikkelen. En naarmate onze relatie zich ontwikkelde, bouwden we ook wederzijds respect voor elkaar op. Onze visies delen een gemeenschappelijk thema. Onze visie om langdurig zakelijk succes mogelijk te maken, verbindt wie we zijn als bedrijf en wat we bieden als onderneming:

  • Wij geloven in ons team en dat succes een teamprestatie is
  • Wij geloven in ons product en hoe het helpt de productiviteit continu te verbeteren
  • Wij geloven in het verbeteren van de kwaliteit van het beroepsleven voor mensen in de productiesector

Wij zien deze overname als een geweldige kans om u, onze klanten, nog meer centraal te stellen in wat wij doen en om de product roadmap verder te ontwikkelen. Terwijl dit een spannend nieuw hoofdstuk inluidt voor FullFact als DECIDE4ACTION bedrijf, kunt u er zeker van zijn dat wij hetzelfde hoge niveau van service en ondersteuning aan al onze klanten zullen blijven bieden.

Terwijl de dingen zullen evolueren bij FullFact en DECIDE4ACTION ten goede, en terwijl wij onze positie en product portfolio uitbreiden, zullen wij trouw blijven aan het voorop stellen van mensen in de productie, het verbinden van mensen en technologie om de productiviteit te verbeteren, en om het #1 bedrijf in OEE software te blijven.

Max Marinissen
Algemeen directeur van FullFact

 

Over DECIDE4ACTION

DECIDE4ACTION is een productie software bedrijf en hardware leverancier met producten zoals PRODUCTION4ACTION, LAB4ACTION, QUALITY4ACTION, en COMPLIANCE4ACTION. Het doel van deze producten is om plezier te brengen op de werkplek met software die begrijpt hoe mensen met elkaar omgaan. De business process management software vereenvoudigt en automatiseert besluitvorming om bedrijfsprocessen te stroomlijnen. Meer informatie vindt u bij DECIDE4ACTION. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Greenville, South Carolina, met een ontwikkelingskantoor in Québec City, Canada.

Over FullFact – een DECIDE4ACTION bedrijf

FullFact Solutions B.V. is een Europees (Eindhoven, Nederland) softwarebedrijf dat Overall Equipment Effectiveness (OEE) software levert aan de productie-industrie om de productiviteit te verhogen en verliezen te verminderen. Deze software, de OEE Toolkit, helpt bij het continu verbeteren van de machine effectiviteit en productiviteit door het vinden en visualiseren van verborgen verliezen. De OEE Toolkit wordt wereldwijd gebruikt op meer dan 5.000 productielijnen in de Food & Beverage, Industrie, Farmacie, en Chemische industrie. Meer informatie over FullFact.

 

 

Recent Posts

Zo ontwikkelen we nieuwe oplossingen 👉🏻 CAB

Zo ontwikkelen we nieuwe oplossingen 👉🏻 CAB

Op 24 november hield FullFact Solutions haar jaarlijkse Customer Advisory Board meeting met een aantal belangrijke klanten, gehost door onze klant Nutricia Danone. Met een geweldige rondleiding in de nieuwe productiefaciliteit in Haps, het delen van ervaringen, het...

Lees meer
Nieuwe partner TSS Cross Media Group

Nieuwe partner TSS Cross Media Group

FullFact Solutions, een toonaangevende leverancier van OEE (Overall Equipment Effectiveness) en productiviteitsbewakingsoplossingen, en TSS, een toonaangevend bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van digitale visuele communicatieoplossingen, hebben hun...

Lees meer