Vanwege de toenemende vraag van Polaroid Originals, een nieuw merk van Polaroid bedoeld voor analoge instantfotografie in het oorspronkelijke formaat, had Impossible B.V. een helder beeld nodig van hun productiemogelijkheden.

“Aangezien we verwachten dat onze productie tot 2020 zal verdubbelen, hebben we direct gegevens nodig die inzicht geven in de capaciteit van onze productielocatie. We gaan de OEEToolkit gebruiken om deze informatie boven tafel te krijgen, omdat deze zeer gebruiksvriendelijk is en ons die cijfers zal opleveren die we nodig hebben om gefundeerde managementbeslissingen te nemen”,aldus Keven van der Poel, Manager Product & Process Engineering.

Over Impossible B.V.
Impossible B.V. produceert en verkoopt instant-films voor Polaroidcamera’s in Nederland en daarbuiten. Impossible B.V. biedt ook ook kleurenfilms, camerasystemen voor het oorspronkelijke instant-formaat, instant camera’s voor beginners, camerasystemen voor designfans en ervaren fotografen en Polaroid-beeld/spectra-camera’s. Het bedrijf biedt ook albums en lijstjes om foto’s op te slaan en weer te geven, lenssets en koffers, draagtassen en andere accessoires. Producten worden verkocht aan resellers, winkels en online. Het bedrijf is opgericht in 2008 en zit in Enschede.

Recent Posts

Nieuwe partner TSS Cross Media Group

Nieuwe partner TSS Cross Media Group

FullFact Solutions, een toonaangevende leverancier van OEE (Overall Equipment Effectiveness) en productiviteitsbewakingsoplossingen, en TSS, een toonaangevend bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van digitale visuele communicatieoplossingen, hebben hun...

Lees meer
Wat is de ideale OEE score?

Wat is de ideale OEE score?

Is het beter om de fabriek onder een bepaald percentage te sluiten? Nee, natuurlijk niet! Of nou ja, misschien zou dat in sommige gevallen beter zijn... Maar serieus: er bestaat niet zoiets als 'een OEE-getal' omdat het op duizend verschillende manieren kan worden...

Lees meer