Vanwege de toenemende vraag van Polaroid Originals, een nieuw merk van Polaroid bedoeld voor analoge instantfotografie in het oorspronkelijke formaat, had Impossible B.V. een helder beeld nodig van hun productiemogelijkheden.

“Aangezien we verwachten dat onze productie tot 2020 zal verdubbelen, hebben we direct gegevens nodig die inzicht geven in de capaciteit van onze productielocatie. We gaan de OEEToolkit gebruiken om deze informatie boven tafel te krijgen, omdat deze zeer gebruiksvriendelijk is en ons die cijfers zal opleveren die we nodig hebben om gefundeerde managementbeslissingen te nemen”,aldus Keven van der Poel, Manager Product & Process Engineering.

Over Impossible B.V.
Impossible B.V. produceert en verkoopt instant-films voor Polaroidcamera’s in Nederland en daarbuiten. Impossible B.V. biedt ook ook kleurenfilms, camerasystemen voor het oorspronkelijke instant-formaat, instant camera’s voor beginners, camerasystemen voor designfans en ervaren fotografen en Polaroid-beeld/spectra-camera’s. Het bedrijf biedt ook albums en lijstjes om foto’s op te slaan en weer te geven, lenssets en koffers, draagtassen en andere accessoires. Producten worden verkocht aan resellers, winkels en online. Het bedrijf is opgericht in 2008 en zit in Enschede.

Recent Posts

Is een hoger OEE percentage beter?

Is een hoger OEE percentage beter?

Dat hangt af van de doelstellingen van uw bedrijf. Wilt u dat de machines betrouwbaarder zijn? De kwaliteit constanter? Kleinere batches produceren? Sneller draaien, of juist wat langzamer maar stabieler? Het OEE percentage kan helpen om te bepalen welke verbeteringen nodig zijn om aan uw bedrijfsdoeltellingen te halen.

Lees meer
OEE data collectie: Welke gegevens moet u verzamelen voor OEE?

OEE data collectie: Welke gegevens moet u verzamelen voor OEE?

Alvorens OEE te meten, moet worden besloten wat precies zal worden gemeten. De basis is het vinden van verliezen op het gebied van beschikbaarheid, prestatie en kwaliteit. De gegevens die zullen worden geregistreerd, verschillen van apparaat tot apparaat. Het doel is echter om alle verliezen te vinden, omdat deze moeten worden opgelost.

Lees meer