Vanwege de toenemende vraag van Polaroid Originals, een nieuw merk van Polaroid bedoeld voor analoge instantfotografie in het oorspronkelijke formaat, had Impossible B.V. een helder beeld nodig van hun productiemogelijkheden.

“Aangezien we verwachten dat onze productie tot 2020 zal verdubbelen, hebben we direct gegevens nodig die inzicht geven in de capaciteit van onze productielocatie. We gaan de OEEToolkit gebruiken om deze informatie boven tafel te krijgen, omdat deze zeer gebruiksvriendelijk is en ons die cijfers zal opleveren die we nodig hebben om gefundeerde managementbeslissingen te nemen”,aldus Keven van der Poel, Manager Product & Process Engineering.

Over Impossible B.V.
Impossible B.V. produceert en verkoopt instant-films voor Polaroidcamera’s in Nederland en daarbuiten. Impossible B.V. biedt ook ook kleurenfilms, camerasystemen voor het oorspronkelijke instant-formaat, instant camera’s voor beginners, camerasystemen voor designfans en ervaren fotografen en Polaroid-beeld/spectra-camera’s. Het bedrijf biedt ook albums en lijstjes om foto’s op te slaan en weer te geven, lenssets en koffers, draagtassen en andere accessoires. Producten worden verkocht aan resellers, winkels en online. Het bedrijf is opgericht in 2008 en zit in Enschede.

Recent Posts

FullFact wordt een DECIDE4ACTION bedrijf

FullFact wordt een DECIDE4ACTION bedrijf

Wij zijn zeer verheugd te kunnen aankondigen dat FullFact de krachten heeft gebundeld met DECIDE4ACTION! DECIDE4ACTION, een toonaangevend bedrijf op het gebied van productiesoftware, kondigt de volledige overname aan van FullFact Solutions, het bedrijf voor overall...

Lees meer
Is een hoger OEE percentage beter?

Is een hoger OEE percentage beter?

Dat hangt af van de doelstellingen van uw bedrijf. Wilt u dat de machines betrouwbaarder zijn? De kwaliteit constanter? Kleinere batches produceren? Sneller draaien, of juist wat langzamer maar stabieler? Het OEE percentage kan helpen om te bepalen welke verbeteringen nodig zijn om aan uw bedrijfsdoeltellingen te halen.

Lees meer