We kondigen met trots aan dat de Industry 4.0 roadshow een feit is! Samen met DataLyzer International en Blom Consultancy organiseren we een inspirerende en interactieve dag voor iedereen die geïnteresseerd is in next level industriële productiviteit. We heten CEO’s, COO’s, productiedirecteuren en managers van harte welkom op 14 juni (Eindhoven) of 13 september (Deventer) – gratis!

Founding Fathers van het continu verbeteren
Is de 4e industriële revolutie een feit? Hoe ver is de technische ontwikkeling? Hoe kunt u deze baanbrekende ideeën en ontwikkelingen gebruiken om de productiviteit in uw organisatie te verbeteren? FullFact Solutions, DataLyzer International en Blom Consultancy geven antwoord op deze en andere vragen tijdens de roadshow. Wij nodigen u uit om deel te nemen aan uitdagende discussies en om collega’s en andere experts in industrie, SPC, OEE en technologie te ontmoeten.

We zien u graag in juni of september.

 

 

 

 

 

Recent Posts

DECIDE4ACTION verwerft minderheidsbelang in FullFact Solutions

DECIDE4ACTION verwerft minderheidsbelang in FullFact Solutions

DECIDE4ACTION™, een toonaangevend productiesoftwarebedrijf, kondigt aan dat het een minderheidsbelang heeft verworven in FullFact Solutions. Dit volgt de eerder aangekondigde samenwerkingsovereenkomst die in november 2020 werd ondertekend. De overeenkomst bevat ook bepalingen voor DECIDE4ACTION om tot een volledige overname van FullFact Solutions over te gaan.

Lees meer