We kondigen met trots aan dat de Industry 4.0 roadshow een feit is! Samen met DataLyzer International en Blom Consultancy organiseren we een inspirerende en interactieve dag voor iedereen die geïnteresseerd is in next level industriële productiviteit. We heten CEO’s, COO’s, productiedirecteuren en managers van harte welkom op 14 juni (Eindhoven) of 13 september (Deventer) – gratis!

Founding Fathers van het continu verbeteren
Is de 4e industriële revolutie een feit? Hoe ver is de technische ontwikkeling? Hoe kunt u deze baanbrekende ideeën en ontwikkelingen gebruiken om de productiviteit in uw organisatie te verbeteren? FullFact Solutions, DataLyzer International en Blom Consultancy geven antwoord op deze en andere vragen tijdens de roadshow. Wij nodigen u uit om deel te nemen aan uitdagende discussies en om collega’s en andere experts in industrie, SPC, OEE en technologie te ontmoeten.

We zien u graag in juni of september.

 

 

 

 

 

Recent Posts

FullFact wordt een DECIDE4ACTION bedrijf

FullFact wordt een DECIDE4ACTION bedrijf

Wij zijn zeer verheugd te kunnen aankondigen dat FullFact de krachten heeft gebundeld met DECIDE4ACTION! DECIDE4ACTION, een toonaangevend bedrijf op het gebied van productiesoftware, kondigt de volledige overname aan van FullFact Solutions, het bedrijf voor overall...

Lees meer
Is een hoger OEE percentage beter?

Is een hoger OEE percentage beter?

Dat hangt af van de doelstellingen van uw bedrijf. Wilt u dat de machines betrouwbaarder zijn? De kwaliteit constanter? Kleinere batches produceren? Sneller draaien, of juist wat langzamer maar stabieler? Het OEE percentage kan helpen om te bepalen welke verbeteringen nodig zijn om aan uw bedrijfsdoeltellingen te halen.

Lees meer