Visual Workplace, Yokoten en FullFact Solutions organiseren gezamenlijk de inspiratiesessie
OEE & Daily Management

Onlangs hebben onze Nederlandstalige contacten een ‘Save the date’ mail ontvangen voor de inspiratiesessie OEE & Daily Management op 9 april. Omdat wij uw gezondheid en dat van onze medewerkers niet in gevaar willen brengen hebben wij helaas de beslissing moeten nemen deze inspiratiesessie te cancelen in verband met het heersende coronavirus.

Gezien het grote aantal aanmeldingen gaat het evenement er wel komen en zullen we deze zelfs verdelen over 2 sessies. Wij hopen u zo snel mogelijk op de hoogte te kunnen brengen van de nieuwe data.

Over de inspiratiesessie OEE & Daily Management

Hoe we inspireren?

1. Kennis & ervaring vanuit Bert Teeuwen, schrijver ‘OEE voor operators en managers’ en ‘Dagstarts en Hoshin Kanri’
2. Mensen & OEE door Ruud van Tour, Technical Manager bij Wienerberger NL
3. De link naar Visual Management; een visuele Dagstart op basis van OEE data, door Marlou van Jaarsveld

Waarom?

Ons doel is organisaties samenbrengen zodat we van elkaar kunnen leren en ervaringen kunnen delen. Een interactieve sessie tussen kennisdelers en organisaties uit verschillende sectoren, kan niet anders dan leerzaam zijn.

 

Recent Posts

OEE Training en Cursussen

OEE Training en Cursussen

Gebrek aan opleiding en training van medewerkers binnen uw organisatie is misschien wel de grootste oorzaak van de verborgen verliezen binnen uw organisatie. Met de OEE Toolkit kunnen uw medewerkers keurig in kaart brengen wat de aard van de stilstanden zijn gedurende...

Lees meer
Het belang van OEE: Gebruik OEE waar het voor bedoeld is

Het belang van OEE: Gebruik OEE waar het voor bedoeld is

Heeft u dat gevoel ook wel eens. Dat u samen met uw partner op uw vrije dag een klus heeft geklaard. Bijvoorbeeld het op orde brengen van uw tuin of het opknappen van één van uw kamers in huis. En dat u dan op het einde van de dag aan het nagenieten bent van het...

Lees meer