and technology to improve productivity","potentialAction":[{"@type":"SearchAction","target":{"@type":"EntryPoint","urlTemplate":"https://fullfact.nl/?s={search_term_string}"},"query-input":"required name=search_term_string"}],"inLanguage":"nl"},{"@type":"ImageObject","@id":"https://fullfact.nl/nieuws/nieuw-fullfact-support-center/#primaryimage","inLanguage":"nl","url":"https://fullfact.nl/wp-content/uploads/2019/08/fullFact-support-center.png","contentUrl":"https://fullfact.nl/wp-content/uploads/2019/08/fullFact-support-center.png","width":1200,"height":627},{"@type":"WebPage","@id":"https://fullfact.nl/nieuws/nieuw-fullfact-support-center/#webpage","url":"https://fullfact.nl/nieuws/nieuw-fullfact-support-center/","name":"FullFact Support Center • FullFact Solutions","isPartOf":{"@id":"https://fullfact.nl/#website"},"primaryImageOfPage":{"@id":"https://fullfact.nl/nieuws/nieuw-fullfact-support-center/#primaryimage"},"datePublished":"2019-08-19T22:00:26+00:00","dateModified":"2021-06-17T14:37:03+00:00","author":{"@id":"https://fullfact.nl/#/schema/person/f4f983cbf903f162c63b35fc4ba17018"},"breadcrumb":{"@id":"https://fullfact.nl/nieuws/nieuw-fullfact-support-center/#breadcrumb"},"inLanguage":"nl","potentialAction":[{"@type":"ReadAction","target":["https://fullfact.nl/nieuws/nieuw-fullfact-support-center/"]}]},{"@type":"BreadcrumbList","@id":"https://fullfact.nl/nieuws/nieuw-fullfact-support-center/#breadcrumb","itemListElement":[{"@type":"ListItem","position":1,"name":"Home","item":"https://fullfact.nl/"},{"@type":"ListItem","position":2,"name":"FullFact Support Center"}]},{"@type":"Person","@id":"https://fullfact.nl/#/schema/person/f4f983cbf903f162c63b35fc4ba17018","name":"Lizette van der Loo","image":{"@type":"ImageObject","@id":"https://fullfact.nl/#personlogo","inLanguage":"nl","url":"https://secure.gravatar.com/avatar/b235cb947d163ad2d020344ea7155c5d?s=96&d=mm&r=g","contentUrl":"https://secure.gravatar.com/avatar/b235cb947d163ad2d020344ea7155c5d?s=96&d=mm&r=g","caption":"Lizette van der Loo"},"sameAs":["https://fullfact.com"],"url":"https://fullfact.nl/author/lizette_fullfact/"}]}

Een paar maanden geleden hebben we het FullFact Support Center gelanceerd. Hier kunnen onze OEE Toolkit-klanten:

  • een vraag stellen
  • een goed idee doorgeven
  • een probleem melden
  • de status van hun supportvragen volgen
  • handleidingen vinden
  • video-instructies bekijken

Meld u gelijk aan bij het FullFact Support Center. Het FullFact Support Center is te vinden op de FullFact-website boven de contactknop.

Het FullFact Support Center is van grote waarde voor onze klanten omdat het een kennisdatabase heeft en een direct toegangspunt is voor onze klantenondersteuning. Naast deze voordelen geeft het FullFact ook een completer beeld van onze klanten, wat er aan de hand is en wat hun wensen zijn. Zodat we nog directer kunnen inspelen op de behoeften binnen OEE-software. We streven naar een zo hoog mogelijk serviceniveau.

 

Recent Posts

FullFact wordt een DECIDE4ACTION bedrijf

FullFact wordt een DECIDE4ACTION bedrijf

Wij zijn zeer verheugd te kunnen aankondigen dat FullFact de krachten heeft gebundeld met DECIDE4ACTION! DECIDE4ACTION, een toonaangevend bedrijf op het gebied van productiesoftware, kondigt de volledige overname aan van FullFact Solutions, het bedrijf voor overall...

Lees meer
Is een hoger OEE percentage beter?

Is een hoger OEE percentage beter?

Dat hangt af van de doelstellingen van uw bedrijf. Wilt u dat de machines betrouwbaarder zijn? De kwaliteit constanter? Kleinere batches produceren? Sneller draaien, of juist wat langzamer maar stabieler? Het OEE percentage kan helpen om te bepalen welke verbeteringen nodig zijn om aan uw bedrijfsdoeltellingen te halen.

Lees meer