Royal Fassin B.V. is specialist in de productie van geëxtrudeerde gom- en zoethoutproducten, oftewel: snoep. Tijdens het 100-jarig jubileum heeft Royal Fassin namens de koningin van Nederland de ‘koninklijke’ handtekening mogen ontvangen. In Nederland worden de producten o.a. verkocht door het zusterbedrijf “Katja”. Royal Fassin is de uitvinder van de “zure matten”, één van de meest populaire snoepsoorten.

Topkwaliteit snoepgoed produceren, dat blijft prioriteit nummer één. Toegewijde no-nonsense collega’s werken continu aan productverbeteringen en -innovaties. Wereldwijd in meer dan 60 landen wordt het lekkerste snoep verkocht.

Essentiële tool voor continue verbeteren

De reden waarom Royal Fassin OEE meet is omdat zij het zien als een essentiële tool voor Continu Verbeteren.

We hebben de Toolkit geselecteerd van FullFact omdat het een sterke analyses geeft welke constant de prestaties van de lijn doorgeeft aan alle betrokken in in real-time’’ volgens Jan Tjoelker, proces optimalisatie binnen Royal Fassin. ‘’In de eerste weken zagen we al wat de belangrijkste redenen waren voor ‘stops’ op de lijn, en welke producten grote interrupties veroorzaakten. Daarbij zagen we het verschil in output tussen verschillende shifts en verkregen we waardevolle informatie over de gemiddelde tijd tussen de reparaties. Dankzij de inzichten van OEE Toolkit kunnen we nu al snel beginnen met het realiseren van de eerste verbeteringen.’’

 

Recent Posts