FullFact Solutions, een toonaangevende leverancier van OEE (Overall Equipment Effectiveness) en productiviteitsbewakingsoplossingen, en TSS, een toonaangevend bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van digitale visuele communicatieoplossingen, hebben hun partnerschap aangekondigd.

De twee bedrijven hebben complementaire producten voor de hoog volume Food & Beverage, Farmaceutische, en Industriële markten.

De digital signage productsuite van TSS en de oplossingen voor productiemonitoring van FullFact bieden productieteams nu realtime, gebruiksvriendelijke en interactieve informatie, weergegeven op elk apparaat (monitoren, smartphones, tablets).

OEE en productiviteitssoftware

“Het is essentieel dat productieteams volledig op de hoogte blijven van hun productielijnen en indien nodig direct actie ondernemen. Met de OEE-analyse kunnen continue verbetermaatregelen worden genomen en wordt de vooruitgang gemeten. We kijken ernaar uit om samen de marktkansen aan te pakken,” zegt Max Marinissen Managing Director bij FullFact – een DECIDE4ACTION bedrijf.

TSS digitale visuele communicatie

“Digitalisering en real-time datavisualisatie worden steeds belangrijker in de voedings- en productie-industrie. Door de OEE en productiegegevens op digital signage schermen weer te geven, creëren deze dashboards bewustzijn en geven ze inzicht in de status van een productielijn, machine, en hun prestaties. Operators, teamleiders en productiemanagers worden in real-time geïnformeerd, wat het makkelijker maakt om bij te sturen en te anticiperen. De samenwerking tussen FullFact en TSS creëert een krachtige oplossing voor inzicht in datavisualisatie,” zegt Stefan Noordermeer, Sales Manager van TSS.

Lees meer over onze partners

Wij geloven sterk in het samenwerken met de besten ter wereld om onze klanten de best mogelijke OEE te geven. Het verbinden van mensen en technologie geldt ook hier. Lees meer »

Over TSS

Bij TSS ligt de focus op communicatie. TSS is al meer dan dertig jaar met een gepassioneerd team actief in het ontwerpen, bouwen en verkopen van software op het gebied van digitale visuele communicatie. Hun software biedt oplossingen aan klanten in de meest uiteenlopende marktsegmenten. Van TV omroepen, industrie gerelateerde bedrijven tot onderwijs- en zorginstellingen. TSS biedt een one-stop-shop formule binnen hun vakgebied. Op deze manier kan TSS een totaal oplossingspakket bieden aan hun klanten. Deze oplossingen variëren van narrowcasting/digital signage, interactief/touch, broadcasting/streaming tot videowall en LED oplossingen. Meer over TSS op hun website.

Over FullFact – een DECIDE4ACTION bedrijf

FullFact is een Europees (Eindhoven, Nederland) software bedrijf dat Overall Equipment Effectiveness (OEE) software levert aan de productie-industrie om de productiviteit te verhogen en verliezen te verminderen. Deze OEE software helpt bij het continu verbeteren van de machine effectiviteit en productiviteit door het vinden en visualiseren van verborgen verliezen. De OEE Toolkit en TOOLKIT4ACTION wordt wereldwijd gebruikt op meer dan 5.000 productielijnen in de Food & Beverage, Industrie, Farmacie en Chemische industrie. Meer informatie over FullFact over FullFact.

 

Neem contact op voor meer informatie

Recent Posts

Zo ontwikkelen we nieuwe oplossingen 👉🏻 CAB

Zo ontwikkelen we nieuwe oplossingen 👉🏻 CAB

Op 24 november hield FullFact Solutions haar jaarlijkse Customer Advisory Board meeting met een aantal belangrijke klanten, gehost door onze klant Nutricia Danone. Met een geweldige rondleiding in de nieuwe productiefaciliteit in Haps, het delen van ervaringen, het...

Lees meer
Wat is de ideale OEE score?

Wat is de ideale OEE score?

Is het beter om de fabriek onder een bepaald percentage te sluiten? Nee, natuurlijk niet! Of nou ja, misschien zou dat in sommige gevallen beter zijn... Maar serieus: er bestaat niet zoiets als 'een OEE-getal' omdat het op duizend verschillende manieren kan worden...

Lees meer