U gebruikt onze OEE Toolkit al een tijdje, maar realiseert zich dat uw kennis van OEE wat is weggezakt. Door wisselingen in het medewerkersbestand. Of u gebruikt slechts enkele functionaliteiten en wilt uw kennis verbreden met een OEE training, zodat u meer uit uw OEE Toolkit kunt halen. Misschien heeft uw bedrijf OEE opnieuw omarmd, zodat productieverliezen opnieuw moeten worden aangepakt – verminderd, maar bij voorkeur geëlimineerd.

Verbeter uw OEE skills

Daarvoor is het noodzakelijk dat uw kennis van OEE up-to-date houdt. FullFact biedt een Opfristraining aan. In deze training verbeteren we de kennis of vaardigheden van mensen en nemen zij kennis van nieuwe ontwikkelingen die invloed hebben op hun baan. Deze training is er voor elk OEE-niveau (Operator, Supervisor/Management).

Afhankelijk van het aantal deelnemers bieden we een korte cursus van 3-4 uur op locatie of online in uw eigen OEE-omgeving met uw eigen OEE-gegevens. Aan de orde komen OEE theorie, we creëren OEE-bewustzijn en leggen uit hoe de Toolkit werkt. Kortweg: we herhalen hoe u het beste uit uw machines kunt halen met de OEE Toolkit.

Wilt u meer informatie?

Recent Posts

Automate Partner and FullFact Partnerschap

Automate Partner and FullFact Partnerschap

FullFact Solutions en Automate Partner, een Deen Deens automatiseringsbedrijf dat gespecialiseerd is in robot, visie, data-acquisitie en productiviteitsverbetering, hebben een partnerschap aangekondigd dat de internationale groei van FullFact voor de Deense markt...

Lees meer
OEE Toolkit en de ochtend kick-off

OEE Toolkit en de ochtend kick-off

OEE Toolkit zet onderbuikgevoel om in procesdenken: “Door OEE Toolkit te gebruiken, werd het eenvoudiger om te detecteren waar de mogelijkheden voor productiviteitsverbetering zaten”, zegt Han van Aanholt, Plant Manager, en Ruud van Tour, Technisch Manager, beiden...

Lees meer