U gebruikt onze OEE Toolkit al een tijdje, maar realiseert zich dat uw kennis van OEE wat is weggezakt. Door wisselingen in het medewerkersbestand. Of u gebruikt slechts enkele functionaliteiten en wilt uw kennis verbreden met een OEE training, zodat u meer uit uw OEE Toolkit kunt halen. Misschien heeft uw bedrijf OEE opnieuw omarmd, zodat productieverliezen opnieuw moeten worden aangepakt – verminderd, maar bij voorkeur geëlimineerd.

Verbeter uw OEE skills

Daarvoor is het noodzakelijk dat uw kennis van OEE up-to-date houdt. FullFact biedt een Opfristraining aan. In deze training verbeteren we de kennis of vaardigheden van mensen en nemen zij kennis van nieuwe ontwikkelingen die invloed hebben op hun baan. Deze training is er voor elk OEE-niveau (Operator, Supervisor/Management).

Afhankelijk van het aantal deelnemers bieden we een korte cursus van 3-4 uur op locatie of online in uw eigen OEE-omgeving met uw eigen OEE-gegevens. Aan de orde komen OEE theorie, we creëren OEE-bewustzijn en leggen uit hoe de Toolkit werkt. Kortweg: we herhalen hoe u het beste uit uw machines kunt halen met de OEE Toolkit.

Wilt u meer informatie?

Recent Posts

DECIDE4ACTION verwerft minderheidsbelang in FullFact Solutions

DECIDE4ACTION verwerft minderheidsbelang in FullFact Solutions

DECIDE4ACTION™, een toonaangevend productiesoftwarebedrijf, kondigt aan dat het een minderheidsbelang heeft verworven in FullFact Solutions. Dit volgt de eerder aangekondigde samenwerkingsovereenkomst die in november 2020 werd ondertekend. De overeenkomst bevat ook bepalingen voor DECIDE4ACTION om tot een volledige overname van FullFact Solutions over te gaan.

Lees meer