U gebruikt onze OEE Toolkit al een tijdje, maar realiseert zich dat uw kennis van OEE wat is weggezakt. Door wisselingen in het medewerkersbestand. Of u gebruikt slechts enkele functionaliteiten en wilt uw kennis verbreden met een OEE training, zodat u meer uit uw OEE Toolkit kunt halen. Misschien heeft uw bedrijf OEE opnieuw omarmd, zodat productieverliezen opnieuw moeten worden aangepakt – verminderd, maar bij voorkeur geëlimineerd.

Verbeter uw OEE skills

Daarvoor is het noodzakelijk dat uw kennis van OEE up-to-date houdt. FullFact biedt een Opfristraining aan. In deze training verbeteren we de kennis of vaardigheden van mensen en nemen zij kennis van nieuwe ontwikkelingen die invloed hebben op hun baan. Deze training is er voor elk OEE-niveau (Operator, Supervisor/Management).

Afhankelijk van het aantal deelnemers bieden we een korte cursus van 3-4 uur op locatie of online in uw eigen OEE-omgeving met uw eigen OEE-gegevens. Aan de orde komen OEE theorie, we creëren OEE-bewustzijn en leggen uit hoe de Toolkit werkt. Kortweg: we herhalen hoe u het beste uit uw machines kunt halen met de OEE Toolkit.

Wilt u meer informatie?

Recent Posts

FullFact wordt een DECIDE4ACTION bedrijf

FullFact wordt een DECIDE4ACTION bedrijf

Wij zijn zeer verheugd te kunnen aankondigen dat FullFact de krachten heeft gebundeld met DECIDE4ACTION! DECIDE4ACTION, een toonaangevend bedrijf op het gebied van productiesoftware, kondigt de volledige overname aan van FullFact Solutions, het bedrijf voor overall...

Lees meer
Is een hoger OEE percentage beter?

Is een hoger OEE percentage beter?

Dat hangt af van de doelstellingen van uw bedrijf. Wilt u dat de machines betrouwbaarder zijn? De kwaliteit constanter? Kleinere batches produceren? Sneller draaien, of juist wat langzamer maar stabieler? Het OEE percentage kan helpen om te bepalen welke verbeteringen nodig zijn om aan uw bedrijfsdoeltellingen te halen.

Lees meer