U gebruikt onze OEE Toolkit al een tijdje, maar realiseert zich dat uw kennis van OEE wat is weggezakt. Door wisselingen in het medewerkersbestand. Of u gebruikt slechts enkele functionaliteiten en wilt uw kennis verbreden met een OEE training, zodat u meer uit uw OEE Toolkit kunt halen. Misschien heeft uw bedrijf OEE opnieuw omarmd, zodat productieverliezen opnieuw moeten worden aangepakt – verminderd, maar bij voorkeur geëlimineerd.

Verbeter uw OEE skills

Daarvoor is het noodzakelijk dat uw kennis van OEE up-to-date houdt. FullFact biedt een Opfristraining aan. In deze training verbeteren we de kennis of vaardigheden van mensen en nemen zij kennis van nieuwe ontwikkelingen die invloed hebben op hun baan. Deze training is er voor elk OEE-niveau (Operator, Supervisor/Management).

Afhankelijk van het aantal deelnemers bieden we een korte cursus van 3-4 uur op locatie of online in uw eigen OEE-omgeving met uw eigen OEE-gegevens. Aan de orde komen OEE theorie, we creëren OEE-bewustzijn en leggen uit hoe de Toolkit werkt. Kortweg: we herhalen hoe u het beste uit uw machines kunt halen met de OEE Toolkit.

Wilt u meer informatie?

Recent Posts

Zo ontwikkelen we nieuwe oplossingen 👉🏻 CAB

Zo ontwikkelen we nieuwe oplossingen 👉🏻 CAB

Op 24 november hield FullFact Solutions haar jaarlijkse Customer Advisory Board meeting met een aantal belangrijke klanten, gehost door onze klant Nutricia Danone. Met een geweldige rondleiding in de nieuwe productiefaciliteit in Haps, het delen van ervaringen, het...

Lees meer
Nieuwe partner TSS Cross Media Group

Nieuwe partner TSS Cross Media Group

FullFact Solutions, een toonaangevende leverancier van OEE (Overall Equipment Effectiveness) en productiviteitsbewakingsoplossingen, en TSS, een toonaangevend bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van digitale visuele communicatieoplossingen, hebben hun...

Lees meer