FullFact Solutions en Bart Consult, een Frans adviesbureau gespecialiseerd in productiviteitsverbetering, hebben een partnerschap aangekondigd, dat de internationale groei van FullFact voor de Franse markt ondersteunt.

Bart Consult, dat gevestigd is tussen Parijs en Lyon, levert al meer dan 8 jaar ondersteuning op maat op het gebied van Manufacturing Excellence, gebaseerd op TPM (Total Productive Maintenance), LEAN Manufacturing en World Class Manufacturing, in alle soorten industrieën die gevestigd zijn in Franstalig Europa.

Het partnership met FullFact bestrijkt het volledige spectrum van het implementatietraject van de klant om succesvol duurzame verbeteringen door te voeren. FullFact’s OEE software past hier perfect bij”; zegt Bart Schoonwinkel (rechts), eigenaar en Managing Director van Bart Consult.Bart Consult voegt veel waarde toe aan onze Franstalige klanten en ondersteunt onze groeiambitie. Bart Consult spreekt hun taal – letterlijk en figuurlijk.” zegt Max Marinissen (links), Managing Director van FullFact Solutions BV.

Recent Posts

Nieuwe partner TSS Cross Media Group

Nieuwe partner TSS Cross Media Group

FullFact Solutions, een toonaangevende leverancier van OEE (Overall Equipment Effectiveness) en productiviteitsbewakingsoplossingen, en TSS, een toonaangevend bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van digitale visuele communicatieoplossingen, hebben hun...

Lees meer
Wat is de ideale OEE score?

Wat is de ideale OEE score?

Is het beter om de fabriek onder een bepaald percentage te sluiten? Nee, natuurlijk niet! Of nou ja, misschien zou dat in sommige gevallen beter zijn... Maar serieus: er bestaat niet zoiets als 'een OEE-getal' omdat het op duizend verschillende manieren kan worden...

Lees meer