FullFact Solutions en Bart Consult, een Frans adviesbureau gespecialiseerd in productiviteitsverbetering, hebben een partnerschap aangekondigd, dat de internationale groei van FullFact voor de Franse markt ondersteunt.

Bart Consult, dat gevestigd is tussen Parijs en Lyon, levert al meer dan 8 jaar ondersteuning op maat op het gebied van Manufacturing Excellence, gebaseerd op TPM (Total Productive Maintenance), LEAN Manufacturing en World Class Manufacturing, in alle soorten industrieën die gevestigd zijn in Franstalig Europa.

Het partnership met FullFact bestrijkt het volledige spectrum van het implementatietraject van de klant om succesvol duurzame verbeteringen door te voeren. FullFact’s OEE software past hier perfect bij”; zegt Bart Schoonwinkel (rechts), eigenaar en Managing Director van Bart Consult.Bart Consult voegt veel waarde toe aan onze Franstalige klanten en ondersteunt onze groeiambitie. Bart Consult spreekt hun taal – letterlijk en figuurlijk.” zegt Max Marinissen (links), Managing Director van FullFact Solutions BV.

Recent Posts

3 OEE trends in productie-omgevingen

3 OEE trends in productie-omgevingen

Hoe heeft Industrie 4.0 de gewekte grote verwachtingen waargemaakt? En bevindt u zich nog midden in Industrie 3.0, de Industrie 4.0-revolutie, of is Industrie 5.0 al uw realiteit? We beleven interessante tijden en de mogelijkheid voor fabrikanten om gebruik te maken...

Lees meer