FullFact Solutions en Bart Consult, een Frans adviesbureau gespecialiseerd in productiviteitsverbetering, hebben een partnerschap aangekondigd, dat de internationale groei van FullFact voor de Franse markt ondersteunt.

Bart Consult, dat gevestigd is tussen Parijs en Lyon, levert al meer dan 8 jaar ondersteuning op maat op het gebied van Manufacturing Excellence, gebaseerd op TPM (Total Productive Maintenance), LEAN Manufacturing en World Class Manufacturing, in alle soorten industrieën die gevestigd zijn in Franstalig Europa.

Het partnership met FullFact bestrijkt het volledige spectrum van het implementatietraject van de klant om succesvol duurzame verbeteringen door te voeren. FullFact’s OEE software past hier perfect bij”; zegt Bart Schoonwinkel (rechts), eigenaar en Managing Director van Bart Consult.Bart Consult voegt veel waarde toe aan onze Franstalige klanten en ondersteunt onze groeiambitie. Bart Consult spreekt hun taal – letterlijk en figuurlijk.” zegt Max Marinissen (links), Managing Director van FullFact Solutions BV.

Recent Posts

FullFact wordt een DECIDE4ACTION bedrijf

FullFact wordt een DECIDE4ACTION bedrijf

Wij zijn zeer verheugd te kunnen aankondigen dat FullFact de krachten heeft gebundeld met DECIDE4ACTION! DECIDE4ACTION, een toonaangevend bedrijf op het gebied van productiesoftware, kondigt de volledige overname aan van FullFact Solutions, het bedrijf voor overall...

Lees meer
Is een hoger OEE percentage beter?

Is een hoger OEE percentage beter?

Dat hangt af van de doelstellingen van uw bedrijf. Wilt u dat de machines betrouwbaarder zijn? De kwaliteit constanter? Kleinere batches produceren? Sneller draaien, of juist wat langzamer maar stabieler? Het OEE percentage kan helpen om te bepalen welke verbeteringen nodig zijn om aan uw bedrijfsdoeltellingen te halen.

Lees meer