FullFact Solutions en Bart Consult, een Frans adviesbureau gespecialiseerd in productiviteitsverbetering, hebben een partnerschap aangekondigd, dat de internationale groei van FullFact voor de Franse markt ondersteunt.

Bart Consult, dat gevestigd is tussen Parijs en Lyon, levert al meer dan 8 jaar ondersteuning op maat op het gebied van Manufacturing Excellence, gebaseerd op TPM (Total Productive Maintenance), LEAN Manufacturing en World Class Manufacturing, in alle soorten industrieën die gevestigd zijn in Franstalig Europa.

Het partnership met FullFact bestrijkt het volledige spectrum van het implementatietraject van de klant om succesvol duurzame verbeteringen door te voeren. FullFact’s OEE software past hier perfect bij”; zegt Bart Schoonwinkel (rechts), eigenaar en Managing Director van Bart Consult.Bart Consult voegt veel waarde toe aan onze Franstalige klanten en ondersteunt onze groeiambitie. Bart Consult spreekt hun taal – letterlijk en figuurlijk.” zegt Max Marinissen (links), Managing Director van FullFact Solutions BV.

Recent Posts

OEE Training en Cursussen

OEE Training en Cursussen

Gebrek aan opleiding en training van medewerkers binnen uw organisatie is misschien wel de grootste oorzaak van de verborgen verliezen binnen uw organisatie. Met de OEE Toolkit kunnen uw medewerkers keurig in kaart brengen wat de aard van de stilstanden zijn gedurende...

Lees meer
Het belang van OEE: Gebruik OEE waar het voor bedoeld is

Het belang van OEE: Gebruik OEE waar het voor bedoeld is

Heeft u dat gevoel ook wel eens. Dat u samen met uw partner op uw vrije dag een klus heeft geklaard. Bijvoorbeeld het op orde brengen van uw tuin of het opknappen van één van uw kamers in huis. En dat u dan op het einde van de dag aan het nagenieten bent van het...

Lees meer