FullFact Solutions en Bart Consult, een Frans adviesbureau gespecialiseerd in productiviteitsverbetering, hebben een partnerschap aangekondigd, dat de internationale groei van FullFact voor de Franse markt ondersteunt.

Bart Consult, dat gevestigd is tussen Parijs en Lyon, levert al meer dan 8 jaar ondersteuning op maat op het gebied van Manufacturing Excellence, gebaseerd op TPM (Total Productive Maintenance), LEAN Manufacturing en World Class Manufacturing, in alle soorten industrieën die gevestigd zijn in Franstalig Europa.

Het partnership met FullFact bestrijkt het volledige spectrum van het implementatietraject van de klant om succesvol duurzame verbeteringen door te voeren. FullFact’s OEE software past hier perfect bij”; zegt Bart Schoonwinkel (rechts), eigenaar en Managing Director van Bart Consult.Bart Consult voegt veel waarde toe aan onze Franstalige klanten en ondersteunt onze groeiambitie. Bart Consult spreekt hun taal – letterlijk en figuurlijk.” zegt Max Marinissen (links), Managing Director van FullFact Solutions BV.

Recent Posts

Zo ontwikkelen we nieuwe oplossingen 👉🏻 CAB

Zo ontwikkelen we nieuwe oplossingen 👉🏻 CAB

Op 24 november hield FullFact Solutions haar jaarlijkse Customer Advisory Board meeting met een aantal belangrijke klanten, gehost door onze klant Nutricia Danone. Met een geweldige rondleiding in de nieuwe productiefaciliteit in Haps, het delen van ervaringen, het...

Lees meer
Nieuwe partner TSS Cross Media Group

Nieuwe partner TSS Cross Media Group

FullFact Solutions, een toonaangevende leverancier van OEE (Overall Equipment Effectiveness) en productiviteitsbewakingsoplossingen, en TSS, een toonaangevend bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van digitale visuele communicatieoplossingen, hebben hun...

Lees meer