Om goede informatie te krijgen over de kosten van de productielijnen en de redenen voor stilstanden in de fabriek in Middelharnis, had Royal De Kuyper een praktisch hulpmiddel nodig om de productie te meten.

“Vanwege de betaalbare OEE Starterkit van FullFact kunnen we nu een betere OEE-index zien dan voorheen en met de glasheldere rapportages kunnen we de nodige stappen nemen voor continue verbetering” aldus Remy de Kuyper, Plant manager in Middelharnis.

Royal De Kuyper heeft gekozen voor FullFact’s OEE Starter Kit om de overall effectiveness te meten van de de bottellijn in hun fabriek in Middelharnis. Royal De Kuyper heeft al goede inzage in hun werkelijke OEE en wat de verbeterpunten zijn. Door aan de slag te gaan met deze punten, hebben zij de eerste winst al geboekt.

Over Royal de Kuyper

Royal De Kuyper is een van de oudste familiebedrijven van Nederland en ’s werelds grootste producent van cocktaillikeuren. De Kuyper exporteert meer dan 50.000.000 flessen naar meer dan 100 landen.

De fabriek in Middelharnis werd in 1995 overgenomen door Royal De Kuyper en staat bekend om hun likeur op basis van eieren: “Warninks Advocaat” en “Chocovine” (chocolade-likeur).

Recent Posts

FullFact wordt een DECIDE4ACTION bedrijf

FullFact wordt een DECIDE4ACTION bedrijf

Wij zijn zeer verheugd te kunnen aankondigen dat FullFact de krachten heeft gebundeld met DECIDE4ACTION! DECIDE4ACTION, een toonaangevend bedrijf op het gebied van productiesoftware, kondigt de volledige overname aan van FullFact Solutions, het bedrijf voor overall...

Lees meer
Is een hoger OEE percentage beter?

Is een hoger OEE percentage beter?

Dat hangt af van de doelstellingen van uw bedrijf. Wilt u dat de machines betrouwbaarder zijn? De kwaliteit constanter? Kleinere batches produceren? Sneller draaien, of juist wat langzamer maar stabieler? Het OEE percentage kan helpen om te bepalen welke verbeteringen nodig zijn om aan uw bedrijfsdoeltellingen te halen.

Lees meer