Om goede informatie te krijgen over de kosten van de productielijnen en de redenen voor stilstanden in de fabriek in Middelharnis, had Royal De Kuyper een praktisch hulpmiddel nodig om de productie te meten.

“Vanwege de betaalbare OEE Starterkit van FullFact kunnen we nu een betere OEE-index zien dan voorheen en met de glasheldere rapportages kunnen we de nodige stappen nemen voor continue verbetering” aldus Remy de Kuyper, Plant manager in Middelharnis.

Royal De Kuyper heeft gekozen voor FullFact’s OEE Starter Kit om de overall effectiveness te meten van de de bottellijn in hun fabriek in Middelharnis. Royal De Kuyper heeft al goede inzage in hun werkelijke OEE en wat de verbeterpunten zijn. Door aan de slag te gaan met deze punten, hebben zij de eerste winst al geboekt.

Over Royal de Kuyper

Royal De Kuyper is een van de oudste familiebedrijven van Nederland en ‘s werelds grootste producent van cocktaillikeuren. De Kuyper exporteert meer dan 50.000.000 flessen naar meer dan 100 landen.

De fabriek in Middelharnis werd in 1995 overgenomen door Royal De Kuyper en staat bekend om hun likeur op basis van eieren: “Warninks Advocaat” en “Chocovine” (chocolade-likeur).

Recent Posts

Automate Partner and FullFact Partnerschap

Automate Partner and FullFact Partnerschap

FullFact Solutions en Automate Partner, een Deen Deens automatiseringsbedrijf dat gespecialiseerd is in robot, visie, data-acquisitie en productiviteitsverbetering, hebben een partnerschap aangekondigd dat de internationale groei van FullFact voor de Deense markt...

Lees meer
OEE Toolkit en de ochtend kick-off

OEE Toolkit en de ochtend kick-off

OEE Toolkit zet onderbuikgevoel om in procesdenken: “Door OEE Toolkit te gebruiken, werd het eenvoudiger om te detecteren waar de mogelijkheden voor productiviteitsverbetering zaten”, zegt Han van Aanholt, Plant Manager, en Ruud van Tour, Technisch Manager, beiden...

Lees meer