Om goede informatie te krijgen over de kosten van de productielijnen en de redenen voor stilstanden in de fabriek in Middelharnis, had Royal De Kuyper een praktisch hulpmiddel nodig om de productie te meten.

“Vanwege de betaalbare OEE Starterkit van FullFact kunnen we nu een betere OEE-index zien dan voorheen en met de glasheldere rapportages kunnen we de nodige stappen nemen voor continue verbetering” aldus Remy de Kuyper, Plant manager in Middelharnis.

Royal De Kuyper heeft gekozen voor FullFact’s OEE Starter Kit om de overall effectiveness te meten van de de bottellijn in hun fabriek in Middelharnis. Royal De Kuyper heeft al goede inzage in hun werkelijke OEE en wat de verbeterpunten zijn. Door aan de slag te gaan met deze punten, hebben zij de eerste winst al geboekt.

Over Royal de Kuyper

Royal De Kuyper is een van de oudste familiebedrijven van Nederland en ’s werelds grootste producent van cocktaillikeuren. De Kuyper exporteert meer dan 50.000.000 flessen naar meer dan 100 landen.

De fabriek in Middelharnis werd in 1995 overgenomen door Royal De Kuyper en staat bekend om hun likeur op basis van eieren: “Warninks Advocaat” en “Chocovine” (chocolade-likeur).

Recent Posts

Zo ontwikkelen we nieuwe oplossingen 👉🏻 CAB

Zo ontwikkelen we nieuwe oplossingen 👉🏻 CAB

Op 24 november hield FullFact Solutions haar jaarlijkse Customer Advisory Board meeting met een aantal belangrijke klanten, gehost door onze klant Nutricia Danone. Met een geweldige rondleiding in de nieuwe productiefaciliteit in Haps, het delen van ervaringen, het...

Lees meer
Nieuwe partner TSS Cross Media Group

Nieuwe partner TSS Cross Media Group

FullFact Solutions, een toonaangevende leverancier van OEE (Overall Equipment Effectiveness) en productiviteitsbewakingsoplossingen, en TSS, een toonaangevend bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van digitale visuele communicatieoplossingen, hebben hun...

Lees meer