Op 14 juni vond de 1e editie plaats van de roadshow Industry 4.0 in het Van der Valk hotel in Eindhoven. Dat er interesse was in dit onderwerp, bleek wel uit de overweldigende opkomst. Het was volle bak. Dankzij de grote opkomst en de enthousiaste reacties op de sprekers was het voor ons een succesvolle kennissessie.

“Zorg ervoor dat je je proces voor elkaar hebt”

Het is wel duidelijk dat niemand ontkomt aan Industry 4.0. Dat moeten we ook niet willen, want de technologie biedt veel nieuwe mogelijkheden. Echter, de implementatie van Industry 4.0 is niet de oplossing voor een productieproces dat niet goed in elkaar zit. Zorg er allereerst voor dat het productieproces in orde is; dat is een vereiste voor een succesvolle implementatie van Industry 4.0. Een ander belangrijk aspect is de menselijke factor. Industry 4.0 kan nooit mensen vervangen.

Heeft u de roadshow Industry 4.0 gemist en bent u nieuwsgierig naar meer inzichten en ontwikkelingen, schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Was u bij de Industry 4.0 kennissessie? We horen graag wat u ervan vond. Welke verwachtingen had u en hebben we daaraan voldaan? Alle feedback is welkom.

 

Recent Posts

FullFact wordt een DECIDE4ACTION bedrijf

FullFact wordt een DECIDE4ACTION bedrijf

Wij zijn zeer verheugd te kunnen aankondigen dat FullFact de krachten heeft gebundeld met DECIDE4ACTION! DECIDE4ACTION, een toonaangevend bedrijf op het gebied van productiesoftware, kondigt de volledige overname aan van FullFact Solutions, het bedrijf voor overall...

Lees meer
Is een hoger OEE percentage beter?

Is een hoger OEE percentage beter?

Dat hangt af van de doelstellingen van uw bedrijf. Wilt u dat de machines betrouwbaarder zijn? De kwaliteit constanter? Kleinere batches produceren? Sneller draaien, of juist wat langzamer maar stabieler? Het OEE percentage kan helpen om te bepalen welke verbeteringen nodig zijn om aan uw bedrijfsdoeltellingen te halen.

Lees meer