Op 14 juni vond de 1e editie plaats van de roadshow Industry 4.0 in het Van der Valk hotel in Eindhoven. Dat er interesse was in dit onderwerp, bleek wel uit de overweldigende opkomst. Het was volle bak. Dankzij de grote opkomst en de enthousiaste reacties op de sprekers was het voor ons een succesvolle kennissessie.

“Zorg ervoor dat je je proces voor elkaar hebt”

Het is wel duidelijk dat niemand ontkomt aan Industry 4.0. Dat moeten we ook niet willen, want de technologie biedt veel nieuwe mogelijkheden. Echter, de implementatie van Industry 4.0 is niet de oplossing voor een productieproces dat niet goed in elkaar zit. Zorg er allereerst voor dat het productieproces in orde is; dat is een vereiste voor een succesvolle implementatie van Industry 4.0. Een ander belangrijk aspect is de menselijke factor. Industry 4.0 kan nooit mensen vervangen.

Heeft u de roadshow Industry 4.0 gemist en bent u nieuwsgierig naar meer inzichten en ontwikkelingen, schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Was u bij de Industry 4.0 kennissessie? We horen graag wat u ervan vond. Welke verwachtingen had u en hebben we daaraan voldaan? Alle feedback is welkom.

 

 

Recent Posts

Zo ontwikkelen we nieuwe oplossingen 👉🏻 CAB

Zo ontwikkelen we nieuwe oplossingen 👉🏻 CAB

Op 24 november hield FullFact Solutions haar jaarlijkse Customer Advisory Board meeting met een aantal belangrijke klanten, gehost door onze klant Nutricia Danone. Met een geweldige rondleiding in de nieuwe productiefaciliteit in Haps, het delen van ervaringen, het...

Lees meer
Nieuwe partner TSS Cross Media Group

Nieuwe partner TSS Cross Media Group

FullFact Solutions, een toonaangevende leverancier van OEE (Overall Equipment Effectiveness) en productiviteitsbewakingsoplossingen, en TSS, een toonaangevend bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van digitale visuele communicatieoplossingen, hebben hun...

Lees meer