Investeringsmaatschappij TIIN Capital investeert in FullFact Solutions om verdere internationale uitbreiding mogelijk te maken evenals verdere ontwikkeling van de OEE Toolkit Suite, nieuwe diensten en de ontwikkeling van innovatieve Connected Factory concepten.

“We ervaren een enorme behoefte binnen nationale en internationale fabrikanten om hun productiviteit te verbeteren, wat resulteert in grote tractie voor onze oplossingen en diensten. De internationale groei van ons bedrijf en voortdurende productverbetering vereisten echter kapitaal ”, aldus Max Marinissen, Managing Director van FullFact Solutions. “We zijn verheugd dat TIIN Capital aan deze behoefte tegemoet komt en investeert in de groei van ons bedrijf, de OEE Toolkit Suite en Services.”

“Als investeringsmaatschappij staan we altijd open voor interessante groeimogelijkheden”, zegt Maarten Derks van TIIN Capital. “Vanwege het sterke internationale klantenbestand zijn we zeer enthousiast over het internationale potentieel voor OEE-oplossingen en -diensten, in de wetenschap dat OEE Toolkit Suite van FullFact deze markt kan aanspreken.”

Overall Equipment Effectiveness (OEE) is een methodiek voor operators, technici, teamleiders, managers op de werkvloer, productiemanagers en continu verbetermanagers waarmee zij richting kunnen geven aan en controle kunnen houden over verbetering van de productiviteit. Met OEE Toolkit kunnen verliezen uitzonderlijk eenvoudig en transparant worden opgespoord en zichtbaar gemaakt om zo continu de productiviteit van de productie te verbeteren.

Over TIIN Capital


Sinds 1998 investeert TIIN Capital in IT- en high tech bedrijven met een uitstekend groeipotentieel in Nederland en die het verschil willen maken door het gebruik van innovatieve technologieën. TIIN Capital investeert via zijn fondsen TechFund, TIIN TechFund 2, TIIN TechFund 3, TIIN Buy-out & Growth Fund en TIIN Next Phase Fund. Een nieuw investeringsfonds dat zich richt op innovatieve groeibedrijven wordt begin 2018 gelanceerd. Nieuwe investeerders zijn welkom. TIIN Capital heeft € 60 miljoen in beheer en heeft een netwerk van 1.000 informele beleggers.

Recent Posts

FullFact wordt een DECIDE4ACTION bedrijf

FullFact wordt een DECIDE4ACTION bedrijf

Wij zijn zeer verheugd te kunnen aankondigen dat FullFact de krachten heeft gebundeld met DECIDE4ACTION! DECIDE4ACTION, een toonaangevend bedrijf op het gebied van productiesoftware, kondigt de volledige overname aan van FullFact Solutions, het bedrijf voor overall...

Lees meer
Is een hoger OEE percentage beter?

Is een hoger OEE percentage beter?

Dat hangt af van de doelstellingen van uw bedrijf. Wilt u dat de machines betrouwbaarder zijn? De kwaliteit constanter? Kleinere batches produceren? Sneller draaien, of juist wat langzamer maar stabieler? Het OEE percentage kan helpen om te bepalen welke verbeteringen nodig zijn om aan uw bedrijfsdoeltellingen te halen.

Lees meer