Investeringsmaatschappij TIIN Capital investeert in FullFact Solutions om verdere internationale uitbreiding mogelijk te maken evenals verdere ontwikkeling van de OEE Toolkit Suite, nieuwe diensten en de ontwikkeling van innovatieve Connected Factory concepten.

“We ervaren een enorme behoefte binnen nationale en internationale fabrikanten om hun productiviteit te verbeteren, wat resulteert in grote tractie voor onze oplossingen en diensten. De internationale groei van ons bedrijf en voortdurende productverbetering vereisten echter kapitaal ”, aldus Max Marinissen, Managing Director van FullFact Solutions. “We zijn verheugd dat TIIN Capital aan deze behoefte tegemoet komt en investeert in de groei van ons bedrijf, de OEE Toolkit Suite en Services.”

“Als investeringsmaatschappij staan we altijd open voor interessante groeimogelijkheden”, zegt Maarten Derks van TIIN Capital. “Vanwege het sterke internationale klantenbestand zijn we zeer enthousiast over het internationale potentieel voor OEE-oplossingen en -diensten, in de wetenschap dat OEE Toolkit Suite van FullFact deze markt kan aanspreken.”

Overall Equipment Effectiveness (OEE) is een methodiek voor operators, technici, teamleiders, managers op de werkvloer, productiemanagers en continu verbetermanagers waarmee zij richting kunnen geven aan en controle kunnen houden over verbetering van de productiviteit. Met OEE Toolkit kunnen verliezen uitzonderlijk eenvoudig en transparant worden opgespoord en zichtbaar gemaakt om zo continu de productiviteit van de productie te verbeteren.

Over TIIN Capital


Sinds 1998 investeert TIIN Capital in IT- en high tech bedrijven met een uitstekend groeipotentieel in Nederland en die het verschil willen maken door het gebruik van innovatieve technologieën. TIIN Capital investeert via zijn fondsen TechFund, TIIN TechFund 2, TIIN TechFund 3, TIIN Buy-out & Growth Fund en TIIN Next Phase Fund. Een nieuw investeringsfonds dat zich richt op innovatieve groeibedrijven wordt begin 2018 gelanceerd. Nieuwe investeerders zijn welkom. TIIN Capital heeft € 60 miljoen in beheer en heeft een netwerk van 1.000 informele beleggers.

Recent Posts

Nieuwe partner TSS Cross Media Group

Nieuwe partner TSS Cross Media Group

FullFact Solutions, een toonaangevende leverancier van OEE (Overall Equipment Effectiveness) en productiviteitsbewakingsoplossingen, en TSS, een toonaangevend bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van digitale visuele communicatieoplossingen, hebben hun...

Lees meer
Wat is de ideale OEE score?

Wat is de ideale OEE score?

Is het beter om de fabriek onder een bepaald percentage te sluiten? Nee, natuurlijk niet! Of nou ja, misschien zou dat in sommige gevallen beter zijn... Maar serieus: er bestaat niet zoiets als 'een OEE-getal' omdat het op duizend verschillende manieren kan worden...

Lees meer