Eindhoven, Gent, oktober 2019 – FullFact Solutions, een toonaangevende leverancier van OEE-software en diensten, en Wojata, niche adviesbureau, kondigden hun samenwerking aan. Wojata, uitgerust met het OEE Toolkit-pakket van FullFact, is voor de kleine en middelgrote bedrijven de 24/7 ‘externe procesingenieur’.

“Een essentieel hulpmiddel om deze doelstellingen te bereiken, zonder enige twijfel, is de opvolging van de productie met Overall Equipment Effectiveness (OEE) analyse. Deze tool helpt de hele organisatie om een ​​duidelijk overzicht te krijgen van wat er op de productievloer gebeurt. Bij FullFact beheersten ze de OEE door de jaren heen en bundelden deze in een compleet en gebruiksvriendelijk softwarepakket, ondersteund door een sterk supportteam. We hebben goede praktische ervaring met dit pakket bij het stimuleren van productiedoelen. Dat is de reden waarom we het FullFact-pakket gebruiken als hulpmiddel om bedrijven in verschillende industrieën te helpen hun productiedoelstellingen te verbeteren, zowel qua capaciteit als qua kwaliteit ”, aldus Bram Olaerts, directeur van Wojata.

“We zijn zeer verheugd om samen te werken met Wojata omdat ze een unieke waardepropositie bieden aan een marktsegment dat FullFact nooit zou bereiken. Dit partnerschap vormt de basis voor verdere uitbreiding van onze aanwezigheid op de markt in de Euregio Maas-Rijn”, aldus Max Marinissen, Managing Directeur van FullFact Solutions.

Over Wojata

Wojata is een adviesbureau gevestigd in Genk (BE) die proces- en productie-ingenieurs helpt in kleine en middelgrote bedrijven die niet over de juiste tools en technieken beschikken om hun productiedoelen te verbeteren met behulp van geautomatiseerde productierapporten en procesanalyse op aanvraag.

Over FullFact

FullFact Solutions zijn de OEE-pioniers en experts op het gebied van OEE-software sinds 1995 met een kantoor in Eindhoven (Nederland) en internationale samenwerkingsverbanden. Meer dan 150 klanten in 38 landen met meer dan 5.000 productielijnen hebben OEE Toolkit geïmplementeerd in een breed scala van industrieën.

 

Recent Posts

OEE Training en Cursussen

OEE Training en Cursussen

Gebrek aan opleiding en training van medewerkers binnen uw organisatie is misschien wel de grootste oorzaak van de verborgen verliezen binnen uw organisatie. Met de OEE Toolkit kunnen uw medewerkers keurig in kaart brengen wat de aard van de stilstanden zijn gedurende...

Lees meer
Het belang van OEE: Gebruik OEE waar het voor bedoeld is

Het belang van OEE: Gebruik OEE waar het voor bedoeld is

Heeft u dat gevoel ook wel eens. Dat u samen met uw partner op uw vrije dag een klus heeft geklaard. Bijvoorbeeld het op orde brengen van uw tuin of het opknappen van één van uw kamers in huis. En dat u dan op het einde van de dag aan het nagenieten bent van het...

Lees meer