FullFact deel van de #theBICpicture.

De eerste fabriek van de toekomst op Brainport Industries Campus met een oppervlakte van 100.000 m2 en sinds vorige week ook de thuisbasis van FullFact, werd vandaag officieel geopend door de Koning.

De dag begon met een rondleiding door Ferdinand P.M. Gremmen en Erik Veurink. Vervolgens werd op een groot podium een ​​film over BIC vertoond met behulp van de nieuwste audiovisuele middelen. Er waren presentaties van verschillende betrokkenen, zoals Gedeputeerde Erik van Merrienboer, burgemeester John Jorritsma en Ferdinand Gremmen. Ten overstaan van zo’n 1500 gasten graveerde een robot de handtekening van de koning in een gedenkplaat.

Vervolgens ging iedereen naar buiten, waar Koning Willem-Alexander een kunstwerk onthulde van Juul Rameau, een Eindhovense kunstenaar en ontwerper. Na het maken van een groepsfoto was het bezoek van Zijne Majesteit ten einde.

Recent Posts

Zo ontwikkelen we nieuwe oplossingen 👉🏻 CAB

Zo ontwikkelen we nieuwe oplossingen 👉🏻 CAB

Op 24 november hield FullFact Solutions haar jaarlijkse Customer Advisory Board meeting met een aantal belangrijke klanten, gehost door onze klant Nutricia Danone. Met een geweldige rondleiding in de nieuwe productiefaciliteit in Haps, het delen van ervaringen, het...

Lees meer
Nieuwe partner TSS Cross Media Group

Nieuwe partner TSS Cross Media Group

FullFact Solutions, een toonaangevende leverancier van OEE (Overall Equipment Effectiveness) en productiviteitsbewakingsoplossingen, en TSS, een toonaangevend bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van digitale visuele communicatieoplossingen, hebben hun...

Lees meer