FullFact deel van de #theBICpicture.

De eerste fabriek van de toekomst op Brainport Industries Campus met een oppervlakte van 100.000 m2 en sinds vorige week ook de thuisbasis van FullFact, werd vandaag officieel geopend door de Koning.

De dag begon met een rondleiding door Ferdinand P.M. Gremmen en Erik Veurink. Vervolgens werd op een groot podium een ​​film over BIC vertoond met behulp van de nieuwste audiovisuele middelen. Er waren presentaties van verschillende betrokkenen, zoals Gedeputeerde Erik van Merrienboer, burgemeester John Jorritsma en Ferdinand Gremmen. Ten overstaan van zo’n 1500 gasten graveerde een robot de handtekening van de koning in een gedenkplaat.

Vervolgens ging iedereen naar buiten, waar Koning Willem-Alexander een kunstwerk onthulde van Juul Rameau, een Eindhovense kunstenaar en ontwerper. Na het maken van een groepsfoto was het bezoek van Zijne Majesteit ten einde.

Recent Posts

FullFact is verhuisd naar Brainport Industries Campus

FullFact is verhuisd naar Brainport Industries Campus

Brainport Industries Campus (BIC) in Eindhoven biedt onderdak aan innovatieve bedrijven uit de maakindustrie. Ook FullFact Solutions is daar vanaf heden te vinden. 'Ik geloof in het concept van de campus', zegt Max Marinissen, directeur van FullFact. “Hier komt een...

Lees meer
Hoe hoog moet OEE echt zijn?

Hoe hoog moet OEE echt zijn?

Mij ​​is deze vraag vele malen gesteld: 'Ik heb gelezen over OEE-metingen en ik kan geen specifieke informatie vinden over het juiste OEE-percentage. Kunt u mij alsjeblieft enige referenties geven? ”Algemeen wordt gesuggereerd dat minder dan 65% als onaanvaardbaar...

Lees meer