FullFact deel van de #theBICpicture.

De eerste fabriek van de toekomst op Brainport Industries Campus met een oppervlakte van 100.000 m2 en sinds vorige week ook de thuisbasis van FullFact, werd vandaag officieel geopend door de Koning.

De dag begon met een rondleiding door Ferdinand P.M. Gremmen en Erik Veurink. Vervolgens werd op een groot podium een ​​film over BIC vertoond met behulp van de nieuwste audiovisuele middelen. Er waren presentaties van verschillende betrokkenen, zoals Gedeputeerde Erik van Merrienboer, burgemeester John Jorritsma en Ferdinand Gremmen. Ten overstaan van zo’n 1500 gasten graveerde een robot de handtekening van de koning in een gedenkplaat.

Vervolgens ging iedereen naar buiten, waar Koning Willem-Alexander een kunstwerk onthulde van Juul Rameau, een Eindhovense kunstenaar en ontwerper. Na het maken van een groepsfoto was het bezoek van Zijne Majesteit ten einde.

Recent Posts

FullFact wordt een DECIDE4ACTION bedrijf

FullFact wordt een DECIDE4ACTION bedrijf

Wij zijn zeer verheugd te kunnen aankondigen dat FullFact de krachten heeft gebundeld met DECIDE4ACTION! DECIDE4ACTION, een toonaangevend bedrijf op het gebied van productiesoftware, kondigt de volledige overname aan van FullFact Solutions, het bedrijf voor overall...

Lees meer
Is een hoger OEE percentage beter?

Is een hoger OEE percentage beter?

Dat hangt af van de doelstellingen van uw bedrijf. Wilt u dat de machines betrouwbaarder zijn? De kwaliteit constanter? Kleinere batches produceren? Sneller draaien, of juist wat langzamer maar stabieler? Het OEE percentage kan helpen om te bepalen welke verbeteringen nodig zijn om aan uw bedrijfsdoeltellingen te halen.

Lees meer