OEE for the Production Team

Het boek dat inzicht geeft in OEE en bedrijven de helpende hand biedt om OEE goed te gebruiken

OEE for the Production Team – Het boek € 31,99

Inkijkexemplaar

Uw machines kunnen twee keer zo groot zijn als u denkt. Naast elke machine is er vaak een identieke ‘verborgen’ machine. Het is de kunst om deze verborgen capaciteit zichtbaar te maken en er gebruik van te maken.

Met OEE for the Production Team komt u erachter wat het geheim is: Overall Equipment Effectiveness (OEE). Dit meetinstrument, afkomstig uit Japan, werpt licht op productieverliezen. U kunt die aanpakken met behulp van verbeterstrategieën zoals TPM, Lean Manufacturing of Six Sigma.

‘OEE voor het productieteam’ is geschikt om uitgebreid te bestuderen, maar u kunt het boek ook gebruiken om snel de belangrijkste punten van OEE te ontdekken. Met andere woorden, het is de ideale handleiding voor operators, monteurs en teamleiders, management en HR. OEE is meer dan een meetinstrument; het is de basis voor het verbeteren van de effectiviteit.

Auteur Arno Koch was een van de pioniers die het OEE-concept wist te vertalen in praktische hulpmiddelen voor de werkvloer en het management van de werkvloer in een fabriek. Hij is ook auteur van de OEE Toolkit (1999) en de OEE Industry Standard (2001).

FullFact Solutions

Ontdek de wereld van Overall Equipment Effectiveness

Wat je niet ziet, kun je ook niet verbeteren. Door OEE in te zetten, wordt zichtbaar welke verliezen – of dat nu te maken heeft met machines of processen – moeten worden beperkt. We leggen de voordelen en mogelijkheden van OEE heel simpel uit.