OEE Software voor Food & Beverage producenten

OEE TOOLKIT verbindt mensen en technologie OM DE PRODUCTIVITEIT TE VERBETEREN

De OEE Toolkit voor de voedingsindustrie

✔️ Analyseer de effectiviteit van machines van een productielijn.

✔️ Analyseer verliezen en verbeter voortdurend machine-effectiviteit.

✔️ Ga continu verbeteren op basis van feiten en cijfers.

 

Operationeel binnen 24 uur

De eerste resultaten binnen 24 dagen

ROI vanaf 24 weken

Onze visie op Overall Equipment Effectiveness

OEE in de wereld van F&B productie

Onze Food & Beverage klanten die continu hun productiviteit verbeteren met de OEE Toolkit:

Vroeger was zo hard mogelijk draaien het belangrijkste. Tegenwoordig is zo min mogelijk stilstand belangrijker. Als je weinig stilstand hebt – en op voldoende hoge snelheid draait met de juiste bezetting – scoor je goed op OEE. Die OEE is leidend in onze bedrijfsvoering. Door die steeds verder te verbeteren, zijn we de afgelopen vijf jaar meer dan 60% omhoog gegaan.
Wobbe Feenstra

Productie Manager Maaltijdgemak, Koninklijke Vezet

Klanten houden van FullFact

Al veel organisaties gebruiken OEE Toolkit. Hoe verschillende ze ook zijn, ze hebben één ding gemeen. Klanten werken graag met FullFact en OEE.

In het ​❤️ van onze OEE Toolkit

​Het hart van onze OEE Toolkit Suite is de OEE Toolkit. Alle productiedata wordt nauwkeurig en automatisch, semi-automatisch of handmatig gemeten. U krijgt gevisualiseerde informatie over elk type machine.

OEE Toolkit houdt verliezen bij en rapporteert het effect daarvan op de dagelijkse productiviteit. Dit helpt u om prioriteit te geven aan de continue stroom van mogelijkheden voor verbetering

Er zijn vijf redenen waarom deze oplossing door zoveel fabrikanten, producenten en productielijnen wordt gebruikt:

  1. Intuïtief in gebruik – voor de werkvloer en het management
  2. Goed aanpasbaar aan alle machines en situaties
  3. Krachtig – grote hoeveelheden data worden real time omgezet in krachtige informatie
  4. Eenvoudig uit te breiden naar meerdere productielijnen en fabrieken
  5. Geïmplementeerd binnen 24 uur, de eerste resultaten binnen 24 dagen ROI vanaf 24 weken

Onaangename verrassingen?

Onvoorspelbare productie-resultaten? OEE geeft duidelijkheid.

Geen gemeenschappelijke taal?

Niet iedereen op dezelfde pagina? OEE herdefinieert.

Prioriteiten-strijd?

Worstelt u met de juiste prioriteiten en ROI? OEE rangschikt ze.

Hoge productiekosten?

Wilt u uw productiekosten verlagen? OEE helpt u.
FullFact Solutions

Ontdek de wereld van Overall Equipment Effectiveness

Wat je niet ziet, kun je ook niet verbeteren. Door OEE in te zetten, wordt zichtbaar welke verliezen – of dat nu te maken heeft met machines of processen – moeten worden beperkt. We leggen de voordelen en mogelijkheden van OEE heel simpel uit.

Verbeter uw machine-effectiviteit voortdurend met Overall Equipment Effectiveness

Verbind of integreer met alle relevante systemen

Bij een Smart Factory draait het om verbinding. Onze OEE Toolkit Suite kan de kern vormen van uw landschap van andere gespecialiseerde softwareoplossingen. Als essentieel onderdeel van de Connected Factory helpt onze OEE Toolkit Suite u verbinding te maken of te integreren met alle relevante systemen om de productiviteitsverbetering nog beter onder controle te houden. We bieden drie geavanceerde OEE Toolkit-modules voor verbinding en informatie-uitwisseling.

Integratie en informatie-uitwisseling met elk ERP

We integreren OEE Toolkit niet alleen in uw productieomgeving, maar koppelen het ook met uw ERP-systeem. Verhoog de operationele effectiviteit, kwaliteit, compliance en prestaties. Voor integratie en informatie-uitwisseling met elk ERP-systeem, is er de OEE Toolkit Order Module.

Directe integratie in Maintenance Management System (CMMS)

We verminderen down-time aanzienlijk door directe integratie van de OEE Toolkit in uw Maintenance Management System (CMMS). Alle functionaliteit die u nodig hebt, is beschikbaar via onze OEE Toolkit Maintenance Module.

Out-of-the-box Business Intelligence Analyses

De gegevens die OEE Toolkit verzamelt, kunnen zonder problemen beschikbaar worden gesteld aan Business Intelligence-software. We bieden een serie kant-en-klare analyses voor QlikSense of een andere BI-oplossing, die out-of-the-box kan worden gebruikt.

Welke gegevens worden verzameld?

Alles wat u nodig heeft

Maximale informatie genereren met minimale gegevens is onze uitdaging. Of u data nu handmatig, semi-automatisch volledig geautomatiseerd invoert, het heeft allemaal zijn voor- en nadelen.

Wanneer krijgt u feedback?

Real-time, om u te triggeren

Of u nu een operator, dienstverlener, teamleider of hoger management bent: u krijgtt realtime of verzamelde nuttige feedback om op te reageren. Allemaal met hetzelfde doel: het initiëren van effectief gedrag om verbetering te bereiken.

Hoe wordt de informatie gerapporteerd?

De juiste infomatie op het juiste moment

“Deze krachtige oplossing biedt veel verschillende praktische, beknopte en duidelijke rapportages die aansluiten op onze voortdurende op verbetering gerichte cultuur. Nu kunnen operators en managers proactief de effectiviteit van het productieproces verbeteren, op basis van feiten.”
FMCG client

Operation Manager

OEE Toolkit zet relevante informatie om in duidelijke en beknopte rapportages die automatisch volgens planning worden verspreid aan geselecteerde partijen.

  • Het is eenvoudig om gegevens in te voeren en feedback te geven via het operatorpanel om volledig te begrijpen waar de productie kan worden verbeterd.
  • Flexibele rapportages. Kies uit diverse standaardgrafieken en rapportages, variërend van eenvoudige grafieken tot uitgebreide business intelligence analyses. Pas ze aan uw wensen of creëer zelf rapportages.
  • Om de volgende shift de juiste informatie te geven, zijn er automatische direct-to-printer shift-rapportages. Bij de hand wanneer je het nodig hebt.
  • Rapportages worden automatisch gepland, gemaakt en gedeeld voor elke periode over elk onderwerp. Van hoogwaardige OEE-rapporten tot kwaliteitsoutput- en managementrapportages.
  • Een web-based dashboardmodule is optioneel. Deze biedt realtime informatie aan alle betrokkenen. Elke productielijn, overal, altijd en elke machine.

Real-time OEE inzichten

In beeld gebracht, zo veel inzichtelijker

We bieden alle complexe informatie in eenvoudig te lezen grafieken. Van hoog niveau fabrieksoverzichten naar lijnaanzichten en live output/afvalgrafieken. Het is de perfecte oplossing voor het verzameld of gedetailleerd monitoren van uw productieomgeving.

Grafieken en rapportages maken is flexibel. Kies uit diverse standaardgrafieken en rapportages, variërend van eenvoudige grafieken tot uitgebreide business intelligence analyses.

Mensen en technologie verbinden

Eenvoudiger controle over productiviteitsverbetering

Nu weet u hoe krachtig en eenvoudig onze OEE Toolkit is!
Om de productieverbetering zo aangenaam en nauwkeurig mogelijk te maken, kunnen we de functionaliteit uitbreiden met optionele OEE Toolkit-modules:

OEE Order Module

Gebruik OEE Order Module om de operator bestelinformatie te geven. Productie-orders, schoonmaak-, onderhouds- en andere taken direct beschikbaar op de werkvloer.

CMMS Module

De CMMS Connector Module geeft uw Ultimo of ander Maintenance Management System (CMMS) relevante informatie over storingen tijdens de shift.

Dashboard Module

Waar en wanneer realtime informatie nodig is: de dashboardmodule geeft inzicht in wat er op de werkvloer gebeurt. Elke productielijn, overal, altijd en elke machine.

OEE Starterkit: voer nu uw eerste OEE-meting uit!

Wilt u in no time een OEE-meting realiseren?
De OEE Starterkit van FullFact bevat alles wat u nodig hebt voor uw eerste en snelle uitrol van productiviteitsverbetering op basis van OEE. De Starterkit is de low-entry OEE-oplossing van FullFact: eenvoudig te gebruiken, stand-alone/handmatig productiegegevens verzamelen, vanaf €125,- met uitgebreide rapportages en analyses. Geen gedoe met apparaten en in no time up-and-running, inclusief training. Eenvoudig te upgraden naar de OEE Toolkit van FullFact met automatische dataverzameling.
Vraag de OEE Starterkit aan

Stuur direct een bericht naar John Tubbing