OEE Software

OEE TOOLKIT Software DIE mensen en technologie verbindt OM DE PRODUCTIVITEIT TE VERBETEREN

De OEE Toolkit Suite van de pionier

Onze OEE Toolkit Suite analyseert de effectiviteit van machines binnen afzonderlijke batch- en continue productieprocessen. Met deze softwaresuite, die bestaat uit OEE Toolkit en vier optionele OEE Toolkit-modules, kunt u uw verliezen analyseren en beginnen met de effectiviteit van de productie ye verbeteren voor continue verbetering – op basis van feiten en cijfers.

Weet u niet zeker of Overall Equipment Effectiveness (OEE) de juiste benadering is? Ontdek de wereld van OEE.

Operationeel binnen 24 uur

De eerste resultaten binnen 24 dagen

ROI vanaf 24 weken

Onze visie op Overall Equipment Effectiveness

Ontdek de Connected Factory

In het ❤️ van onze OEE Toolkit

Het hart van onze OEE Toolkit is OEEblue (OEE Toolkit 7.0). De fabrieksanalysator, de kern die alle partijen relevante informatie geeft. De software geeft ook gedetailleerde inzichten in wat er tijdens elke dienst gebeurde en maakt het mogelijk om met terugwerkende kracht of real-time gegevens in te voeren.

Er zijn vijf redenen waarom deze oplossing door zoveel fabrikanten, producenten en productielijnen wordt gebruikt:

  1. Intuïtief in gebruik – voor de werkvloer en het management
  2. Goed aanpasbaar aan alle machines en situaties
  3. Krachtig – grote hoeveelheden data worden real time omgezet in krachtige informatie
  4. Eenvoudig uit te breiden naar meerdere productielijnen en fabrieken
  5. Geïmplementeerd binnen 24 uur, de eerste resultaten binnen 24 dagen ROI vanaf 24 weken

De FullFact OEE Toolkit Solution

De kern is productiviteitsverbetering

Werkt het op elke machine?

Bij een Smart Factory draait het om verbinding. OEEblue verbindt out-of-the-box met elk type fabrieksmachine in het veld.

OEEblue maakt verbinding met optische sensoren, seriële hardware-connection apparaten, ethernet-software en hardwaretools en OPC om productie-informatie van uw machines te krijgen.

OEEblue maakt het leven makkelijker

Mogelijkheden prioriteren

OEEblue meet alle productiedata nauwkeurig en automatisch, semi-automatisch of handmatig. U krijgt real-time gevisualiseerde informatie over elk type machine.

OEEblue houdt verliezen bij en rapporteert het effect daarvan op de dagelijkse productiviteit. Onze oplossing helpt u om prioriteit te geven aan de continue stroom van mogelijkheden voor verbetering. OEEblue maakt het leven makkelijker en biedt vele krachtige features. We noemen er een paar en laten u er graag meer zien.

OEEblue heeft de functie Shift Scheduler, die werkt met vooraf gedefinieerde shifts, zodat het mogelijk is snel shiftgegevens te identificeren. Zelfs onbemande handelingen kunnen worden gecontroleerd. Dit vermindert de oorzaken van falen en zorgt ervoor dat elke dienst tot op de minuut wordt geregistreerd.

Remote Collect is het zeer gewaardeerde gebruiksvriendelijke bedieningspaneel dat kan worden gebruikt voor semi- en volledig geautomatiseerde gegevensinvoer en directe feedback op de machine.

Om de betrouwbaarheid van uw data te vergroten, hebben we rollen gecreëerd. Alleen de mensen met geautoriseerde toegang kunnen wijzigingen in de gegevens aanbrengen. Met onze User Access Control kunt u vrijelijk rollen en rechten creëren binnen uw organisatie, bijvoorbeeld voor beheerders, key users, supervisors en operators.

De variatie en het aantal producten dat verandert, stijgt. Om uw masterdata op elk gewenst moment te synchroniseren, is er External Collect: deze importeert masterdata met CSV-indeling. Ideaal om uw assortiment up-to-date te houden.

Met de technologie die wordt gebruikt voor OEEblue kunnen we statische en dynamische productiegegevens uitwisselen met vrijwel elke software of database van een derde partij. Vraag ernaar en de kans is groot dat we het al eerder gedaan hebben bij een van onze vele klanten!

Met de Language Editor kunt u eenvoudig de taal veranderen of een taal toevoegen om het gebruiksgemak voor elke gebruiker te vergroten. We delen machines in logische subsets in, zodat de juiste personen de juiste gegevens krijgen. Report Mailers delen geplande en relevante informatie.

Gegevens worden geanalyseerd, gevisualiseerd in informatie en gerapporteerd door Factory Analyzer, realtime.

Wilt u dat uw organisatie een Connected Factory wordt?

Verbind of integreer met alle relevante systemen

Bij een Smart Factory draait het om verbinding. Onze OEE Toolkit Suite kan de kern vormen van uw landschap van andere gespecialiseerde softwareoplossingen. Als essentieel onderdeel van de Connected Factory helpt onze OEE Toolkit Suite u verbinding te maken of te integreren met alle relevante systemen om de productiviteitsverbetering nog beter onder controle te houden. We bieden drie geavanceerde OEE Toolkit-modules voor verbinding en informatie-uitwisseling.

Integratie en informatie-uitwisseling met elk ERP

We integreren OEEblue niet alleen in uw productieomgeving, maar koppelen het ook met uw ERP-systeem. Onze oplossing verhoogt de operationele effectiviteit, kwaliteit, compliance en prestaties. Voor integratie en informatie-uitwisseling met elk ERP-systeem, is er de OEE Toolkit Order Module.

Directe integratie in Maintenance Management System (CMMS)

We verminderen down-time aanzienlijk door directe integratie van OEEblue in uw Maintenance Management System (CMMS). Alle functionaliteit die u nodig hebt, is beschikbaar via onze OEE Toolkit Maintenance Module.

Out-of-the-box Business Intelligence Analyses

De gegevens die OEEblue verzamelt, kunnen zonder problemen beschikbaar worden gesteld aan Business Intelligence-software. We bieden een serie kant-en-klare analyses voor QlikSense of een andere Business Intelligence-oplossing, die out-of-the-box kan worden gebruikt.

Welke gegevens worden verzameld?

Alles wat u nodig heeft

Maximale informatie genereren met minimale gegevens is onze uitdaging. Of u data nu handmatig, semi-automatisch volledig geautomatiseerd invoert, het heeft allemaal zijn voor- en nadelen.

Natuurlijk hebben we tools die het leven makkelijker maken, welke strategie u ook kiest. Het echte verhaal gaat dieper. Daar nemen we u graag in mee. Lees meer.

Wanneer krijgt u feedback?

Real-time, om u te triggeren

Of u nu een operator, dienstverlener, teamleider of hoger management bent: u krijgtt realtime of verzamelde nuttige feedback om op te reageren. Allemaal met hetzelfde doel: het initiëren van effectief gedrag om verbetering te bereiken.

Feedback wordt op meerdere niveaus gegeven; direct op het moment dat gegevens worden ingevoerd, tijdens de shift, aan het einde van de shift als een samenvatting, verzameld gedurende een dag, week, maand of een willekeurige andere gewenste periode. Zo volgt u op veel verschillende maniern de ontwikkeling.

Hoe wordt de informatie gerapporteerd?

De juiste infomatie op het juiste moment

“Deze krachtige oplossing biedt veel verschillende praktische, beknopte en duidelijke rapportages die aansluiten op onze voortdurende op verbetering gerichte cultuur. Nu kunnen operators en managers proactief de effectiviteit van het productieproces verbeteren, op basis van feiten.”

FMCG client

Operation Manager

OEEblue zet relevante informatie om in duidelijke en beknopte rapportages die automatisch volgens planning worden verspreid aan geselecteerde partijen.

  • Het is eenvoudig om gegevens in te voeren en feedback te geven via het operatorpanel om volledig te begrijpen waar de productie kan worden verbeterd.
  • Flexibele rapportages. Kies uit diverse standaardgrafieken en rapportages, variërend van eenvoudige grafieken tot uitgebreide business intelligence analyses. Pas ze aan uw wensen of creëer zelf rapportages.
  • Om de volgende shift de juiste informatie te geven, zijn er automatische direct-to-printer shift-rapportages. Bij de hand wanneer je het nodig hebt.
  • Rapportages worden automatisch gepland, gemaakt en gedeeld voor elke periode over elk onderwerp. Van hoogwaardige OEE-rapporten tot kwaliteitsoutput- en managementrapportages.
  • Een web-based dashboardmodule is optioneel. Deze biedt realtime informatie aan alle betrokkenen. Elke productielijn, overal, altijd en elke machine.

Real-time OEE inzichten

In beeld gebracht, zo veel inzichtelijker

We bieden alle complexe informatie in eenvoudig te lezen grafieken. Van hoog niveau fabrieksoverzichten naar lijnaanzichten en live output/afvalgrafieken. Het is de perfecte oplossing voor het verzameld of gedetailleerd monitoren van uw productieomgeving.

Grafieken en rapportages maken is flexibel. Kies uit diverse standaardgrafieken en rapportages, variërend van eenvoudige grafieken tot uitgebreide business intelligence analyses.

Mensen en technologie verbinden

Eenvoudiger controle over productiviteitsverbetering

Nu weet u hoe krachtig en eenvoudig onze OEEblue is! Om de productieverbetering zo aangenaam en nauwkeurig mogelijk te maken, kunnen we de functionaliteit van OEEblue uitbreiden met vier optionele OEE Toolkit-modules.

OEE Order Module

Om de operator bestelinformatie te geven, kan onze OEE Order Module het team van de werkvloer direct inlichten over productie-orders, maar ook over schoonmaak-, onderhouds- en andere taken.

CMMS Module

De CMMS Connector Module geeft uw Ultimo of ander Maintenance Management System (CMMS) relevante informatie over storingen tijdens de shift.

Dashboard Module

Waar en wanneer realtime informatie nodig is: de web-based dashboardmodule geeft inzicht in wat er op de werkvloer gebeurt. Elke productielijn, overal, altijd en elke machine.

OEE Starterkit: voer nu uw eerste OEE-meting uit!

Wilt u in no time een OEE-meting realiseren?
De OEE Starterkit van FullFact bevat alles wat u nodig hebt voor uw eerste en snelle uitrol van productiviteitsverbetering op basis van OEE. De Starterkit is de low-entry OEE-oplossing van FullFact: eenvoudig te gebruiken, stand-alone/handmatig productiegegevens verzamelen, vanaf € 125, – met uitgebreide rapportages en analyses. Geen gedoe met apparaten en in no time up-and-running, inclusief training. Eenvoudig te upgraden naar de OEE Toolkit-suite van FullFact met automatische dataverzameling.

FullFact Solutions

Ontdek de wereld van Overall Equipment Effectiveness

Wat je niet ziet, kun je ook niet verbeteren. Door OEE in te zetten, wordt zichtbaar welke verliezen – of dat nu te maken heeft met machines of processen – moeten worden beperkt. We leggen de voordelen en mogelijkheden van OEE heel simpel uit.