OEE Services

OEE TOOLKIT SERVICES DIE mensen en technologie met elkaar verbinden OM DE PRODUCTIVITEIT TE VERBETEREN

Hoe kan OEE geïmplementeerd worden?

Is OEE nieuw voor u? We helpen u op helpen en leiden u rond de valkuilen. Heeft u ervaring met OEE? Dan brengen we u naar het volgende niveau. Het draait allemaal om uw reis. Uiteindelijk gaat het om het eindresultaat. Het gaat om uw bedrijf, uw team, uw proces, uw machines.

“Doorgaans ervaren onze klanten OEE-productiviteitsverbeteringen tussen de 10% en 50%. In de eerste 6 maanden is directe winst van 5 tot 10% gebruikelijk.”

Operationeel binnen 24 uur

De eerste resultaten binnen 24 dagen

Gemiddelde ROI van 24 weken

Video FullFact Services

Bewezen aanpak

Met passie brengen we u naar een hoger niveau. We hebben workshops, cursussen en diensten ontwikkeld die zorgen dat alle stakeholders OEE zullen omarmen. Om een succesvolle implementatie van de OEE Toolkit Suite en een korte ROI te garanderen, hebben we een bewezen projectaanpak met specifieke OEE Toolkit Workshops in elke fase:

  • Plan: Eerst denken!
  • Do: Opstarten.
  • Controle: Gebeurt er wat er zou moeten gebeuren?
  • Act: Volhouden en op naar de de volgende stap!

Maak een plan

Schaf nooit software aan voordat u precies weet welk probleem deze oplost

Twijfels over OEE?

U kunt op diverse manieren aan de slag. Misschien wilt u eerst eens een gesprek om helder te krijgen wat OEE kan betekenen. Of misschien wilt u graag een OEE ROI Quick Scan of een pilot op locatie. Het kan allemaal.

Heeft u ervoor gekozen om met OEE te werken?

Samen met uw team zorgen wij voor een gerichte projectplanning en leggen we acties, mijlpalen en deliverables vast. Om u te helpen het proces te versnellen, bieden wij onze expertise op het gebied van projectservices voor het beheren en/of uitvoeren van alle aan OEE Toolkit Suite gerelateerde of zelfs alle OEE-projectgerelateerde services.

Doen

Zorg altijd voor een evenwicht tussen de technische en menselijke kant van de implementatie

Installatie

Fase 1 – De technische implementatie

Onze experts helpen uw technische medewerkers om de OEE Toolkit Suite in no-time te introduceren en te implementeren. U kunt snel gaan meten. Snel betekent binnen enkele uren. Wij geloven in de Connected Factory, dus we helpen u om de OEE Toolkit Suite te verbinden met systemen als CMMS, ERP, BI etc.

Organisatie

Fase 2 – De menselijke kant van de implementatie

Zodra het team toegang heeft tot de software, helpen onze experts u tijdens een kick-off om alle relevante parameters te definiëren op zo’n manier dat de verliezen optimaal worden gevisualiseerd. We bereiden alle relevante afdelingen en leden van uw verbeterteam voor, zodat zij met OEE Toolkit Suite kunnen werken.

Controleren

Controleer alles nog eens, voordat u aan de slag gaat

Accurate Data Check

Allereerst is onze software zo geconfigureerd dat het risico op fouten minimaal is. De operator krijgt direct feedback als er fouten zijn gemaakt. Desgewenst kunnen we uw teams in de eerste weken ondersteunen, zodat u zeker weet dat de correcte gegevens worden ingevoerd.

Maandelijkse reviews

Accurate data alleen zullen de productiviteit niet verbeteren. Regelmatig de focus hebben op de verliezen is een startpunt We kunnen uw teamleiders en het operationeel management ondersteunen met maandelijkse reviews. OEE-experts analyseren dan uw verliezen en melden wat zij zien. Ook doen zij voorstellen voor hoe u verder kunt gaan om het maximale eruit te halen.

Handelen

Begin een nieuwe PDCA cirkel en verbeter steeds uw OEE!

OEE Toolkit Verbeter Services

Zodra de OEE-meting loopt, weet iedereen hoe deze moet worden gebruikt en worden de gegevens op de juiste manier verzameld. Het is tijd voor gestandaardiseerde rapportage-, respons- en verbeteractiviteiten.

Een nieuwe PDCA cirkel kan van start gaan: verbeter steeds uw OEE! We bieden uitgebreide en praktische OEE Toolkit Verbeter Services.

“Onze experts hebben een bewezen staat van dienst in het implementeren van OEE Toolkit Suite in veel industriële sectoren.”

OEE Starterkit: ga nu aan de slag met uw eerste OEE meting!

Deze aantrekkelijk geprijsde OEE Starterkit bevat alles wat u nodig heeft voor uw eerste en snelle op OEE gebaseerde productiviteitsverbetering; inclusief onze OEE Toolkit, service en ondersteuning. Deze out-of-the-box oplossing biedt u semi-automatische dataverzameling, geen gedoe met apparaten, veel mogelijkheden voor foutpreventie en goede analyses. Het draait in no time, inclusief training. De oplossing kan makkelijk worden uitgebreid als u toe bent aan de volgende OEE stap.