Partners

Als iedereen samen vooruit gaat, komt het succes vanzelf

Alleen kunnen we weinig, maar samen des te meer

 

Samen met ons internationale netwerk van vooraanstaande OEE Toolkit Solution experts en gecertificeerde TPM-consultants, overbruggen we de kloof tussen de organisatorische uitdagingen en onze toonaangevende OEE-softwareoplossingen om verbeteringen door te voeren binnen productieorganisaties.

“FullFact Solutions beschikt over een wereldwijd netwerk van experts en resellers om internationale klanten de best mogelijke service te bieden. Onze partners zijn experts op het gebied van consultancy, fabrieksautomatisering, systeemintegratie en diverse andere gerelateerde industrieën.”

Max Marinissen

Managing Director, FullFact Solutions

Onze waardevolle OEE Toolkit Solution-partners

Wij willen samenwerken met de beste experts ter wereld om onze klanten de best mogelijke OEE te bieden.
Ook hier gaat het om het verbinden van mensen en technologie.

Automate Partner

Automate Partner – een Deens automatiseringsbedrijf – is gespecialiseerd in robot, visie, data-acquisitie en productiviteitsverbetering. Als kant-en-klaar automatiseringsbedrijf helpen zij klanten bij het verkrijgen van productie- en kwaliteitsoutput door standaard automatiseringscomponenten samen te stellen die voldoen aan klantspecifieke behoeften.

Bart Consult

Al meer dan 8 jaar gevestigd in Frankrijk. Levert bedrijfspecifieke ondersteuning op het gebied van Manufacturing Excellence, gebaseerd op TPM, LEAN Manufacturing en World Class Manufacturing, in alle soorten industrieën, gevestigd in Europa.

Blom Consultancy

Sinds 1992 is het Nederlandse Blom Consultancy hét adviesbureau in Nederlandstalig gebied als het gaat om continu verbeteren. Blom Consultancy is een gecertificeerde FullFact-partner, dus expert op het gebied van OEE-oplossingen.

Leanov8

Leanov8 Smart Solutions in Zuid-Afrika implementeert geautomatiseerde oplossingen voor continue verbetering van processen, evenals kwaliteit voor verhoogde productiviteit. Op het gebied van Statistical Process Control en Lean Six Sigma consultancy sinds 2012.

Princen Consultoria e Treinamento Ltda

Princen Consultoria e Treinamento Ltda is is sinds 2002 gecertificeerd partner voor Brazilië voor producten van FullFact. Princen Consultoria heeft brede ervaring in Lean Manufacturing en TPM-oplossingen.

SCEPSA COLOMBIA

SCEPSA heeft meer dan 25 jaar ervaring in de implementatie van geautomatiseerde oplossingen voor het verbeteren van processen, kwaliteit en productiviteit. SCEPSA is een gecertificeerde FullFact-partner, dus expert op het gebied van OEE-oplossingen.

Sciencegate Automation

Het in Maleisië gevestigde Sciencegate Automation is een solution provider met name voor de verwerkende industrie. Ze helpen klanten werkvloeromstandigheden zichtbaar te maken door essentiële proces- en productie-informatie te verzamelen.

Wojata

Wojata is een adviesbureau gevestigd in Genk (BE) dat proces- en productie-ingenieurs helpt in kleine en middelgrote bedrijven die niet over de juiste tools en technieken beschikken om hun productiedoelen te verbeteren met gebruik van geautomatiseerde productierapporten en on-demand procesanalyse.

Yokoten

Yokoten is een netwerk van ervaren Lean- en TPM-specialisten die met training en coaching en door de uitgave van praktische boeken u en uw organisatie helpen een cultuur te creëren van Continu Leren en Verbeteren.

Onze OEE Toolkit & Services

Wij zijn de pionier in OEE oplossingen. We verbinden mensen en technologie om productiviteit te verbeteren.

Ontdek de wereld van Overall Equipment Effectiveness

Wat je niet ziet, kun je ook niet verbeteren. Onze OEE Toolkit Suite legt bloot welke verliezen – of die nu machine- of procesgerelateerd zijn – moeten worden aangepakt. We leggen de voordelen en mogelijkheden van OEE heel simpel uit.